Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru ani de contract şi numărul 10 de la Messi. Barca aruncă bomba! El este înlocuitorul argentinianului

Patru ani de contract şi numărul 10 de la Messi. Barca aruncă bomba! El este înlocuitorul argentinianului

FC Barcelona

Comentarii

Barca l-a pierdut pe Leo Messi în această vară, dar are o adevărată perlă la dispoziţie.

Spaniolii anunţă că Joan Laporta l-a transformat pe Pedri într-o adevărată prioritate pentru club. Un jucător care acum un an era un necunoscut, dar care astăzi valorează 80 de milioane de euro potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.

Asta deşi Pedri are numai 18 ani. El s-a transformat rapid în favoritul fanilor, iar potrivit cotidianului catalan Sport, Barca îi oferă un nou angajament pentru următoarele patru sezoane şi un salariu la nivelul aşteptat de talentatul fotbalist al catalanilor.

Mai mult, Pedri ar urma să fie noul număr 10 al Barcelonei, tricou legendar purtat în ultimii ani de starul argentinian, Lionel Messi. Potrivit sursei citate, Barca lucrează acum la despărţirea de Pjanic, Umtiti şi Ilaix Moriba, iar imediat ce va finaliza aceste operaţiuni, Pedri va primi un salariu de aproape cinci ori mai mare pe Camp Nou.

Vacanţă pentru Pedri la Barca

"Ne-am gândit la ce este mai bine pentru Pedri. Am decis că va juca mâine, iar apoi va avea două săptămâni de vacanţă, pentru a nu fi prea obosit în noiembrie şi decembrie", a declarat Koeman.

El a menţionat că a discutat cu selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, despre situaţia jucătorului. "Îi dăm două săptămâni de vacanţă pentru că are nevoie. El nu va evolua cu Getafe", a adăugat antrenorul olandez.

FC Barcelona va juca sâmbătă cu Athletic Bilbao, iar săptămâna viitoare va evolua cu Getafe.

Afla mai multe despre: pedribarcelonajoan laporta 

viewscnt
Articole similare