Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru cluburi din Premier League se luptă pentru transferul "perlei" lui Olympique Lyon

Patru cluburi din Premier League se luptă pentru transferul "perlei" lui Olympique Lyon

Ligue 1

Comentarii

Houssem Aouar (23 de ani), "perla" din lotul lui Olympique Lyon, e la mare căutare printre cluburile mari din Europa. Patru echipe din Premier League se luptă pentru a obţine semnătura sa.

Luptă în trei pentru semnătura lui Aouar

Unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului franceze, Houssem Aouar, nu va mai rămâne pentru mult timp la Olympique Lyon. Căpitanul grupării franceze a atras, prin prestaţiile sale, privirile mai multor cluburi importante din Europa. Patru echipe din Premier League sunt extrem de atente la situaţia lui Aouar.

Site-ul fichajes.net scrie că Tottenham, Arsenal, Manchester United şi Liverpool îl vor toate pe Houssem Aouar, care mai are contract cu gruparea de pe Stade de Lumieres până în 2023.

Aouar a fost promovat de Lyon în echipa mare în 2016, iar de atunci a strâns 170 de meciuri, 32 de goluri şi 31 de pase de gol în toate competiţiile alături de francezi. Sezonul trecut, mijlocaşul a acumulat opt goluri şi patru assist-uri în 33 de partide din toate competiţiile.

  • 42 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Houssem Aouar în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: houssem aouartransferpremier leagueoferte 

viewscnt
Articole similare