Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru goluri şi trei cartonaşe roşii. Meci nebun pentru echipa lui Torje şi Steliano Filip. Mijlocaşul a fost cel mai bun jucător de pe teren | VIDEO

Patru goluri şi trei cartonaşe roşii. Meci nebun pentru echipa lui Torje şi Steliano Filip. Mijlocaşul a fost cel mai bun jucător de pe teren | VIDEO

Stranieri

Comentarii

AEL Larissa, echipă la care evoluează românii Gabriel Torje şi Steliano Filip, a câştigat cu scorul de 3-1 meciul cu Volos din etapa a 29-a a campionatului Greciei.

Pauza prilejuită de pandemia COVID-19 a fost de bun augur pentru Torje. Acesta a marcat primele lui goluri pentru Larissa în succesul cu 3-1 contra celor de la Volos. 

Oaspeţii au deschis scorul după un sfert de oră prin Tsokanis, dar în minutele de prelungire ale primului act, Torje a restabilit egalitate dintr-o lovitură de pedeapsă.

Volos a beneficiat şi ea de un penalty, ratat însă în debutul meciului. În prima repriză, fiecare echipă a avut parte de câte un cartonaş roşu. În actul secund, Torje a ieşit din nou la rampă şi a făcut „dubla” cu şapte minute înainte de fluierul final. Tot în actul secund, Volos a mai avut parte de o eliminare.

La gazde a jucat şi Steliano Filip, intrat pe teren în minutul 76. Fostul fundaş dinamovist a oferit o pasă decisivă, Bustos marcând ultimul gol al meciului în minutul 90+3, iar AEL Larissa - Volos s-a încheiat 3-1.

Echipa lui Torje şi Filip este pe locul 3 în play-out-ul din Grecia, cu 33 de puncte, două mai puţine decât liderul Asteras. Cei doi români joacă la AEL din luna februarie a acestui an, atunci când au semnat din postura de fotbalişti liberi de contract.

Afla mai multe despre: torjefiliplimassol 

viewscnt
Articole similare