Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru jucători străini din Liga 1 sunt urmăriţi de selecţionerul unei puternice reprezentative din Europa

Patru jucători străini din Liga 1 sunt urmăriţi de selecţionerul unei puternice reprezentative din Europa

Superliga

Comentarii

Bosnia Herţegovina are măcar patru jucători intresanţi în Liga 1, toţi aflându-se acum în vederile selecţionerului Dušan Bajević

Elvir Koljic (U Craiova), Mateo Sušić (CFR Cluj), Daniel Graovac (Astra Giurgiu) şi portarul Hidajet Hankic (FC Botoşani) au intrat în vederile selecţionerului Bosniei, Dusan Bajevic, scrie presa din Bosnia.

FC Botoşani va reprezenta România în Europa League, după ce FCSB a cucerit Cupa României. În poarta moldovenilor evoluează Hidajet Hankic, un portar de 26 de ani, născut în Austria, dar care poate evolua pentru naţionala Bosniei: "Înainte de a veni în România eram destul de sceptic, nu ştiam prea multe despre fotbalul lor, dar mi-am dat seama repede că nu există niciun motiv de îngrijorare. Când am intrat în pregătiri în Tirol am văzut că FC Botoşani este un club bun, de calitate şi că a fost o oportunitate bună pentru mine. Până la urmă, aşa s-a dovedit ", spune Hankić pentru presa din Bosnia.

Portarul a apărat în 13 meciuri în acest sezon şi a mai jucat în cariera sa pentru Mlada Boleslav, Austria Salzburg şi Wacker Innsbruck. Bosnia are nevoie de încă un portar, după ce Vedran Kjosevski a rămas liber de contract, iar Jasmin Buric nu prezintă garanţii. Titularul postului este Asmir Begovic, experimentatul portar de la AC Milan.

Pe lângă Hankic, selecţionerul Bosniei merită să se uite la Liga 1. Elvir Koljic este unul dintre cei mai buni atacanţi din fotbalul nostru, în timp ce Mateo Susic a făcut un sezon foarte bun la CFR Cluj. Daniel Graovac, fotbalist intrat şi pe lista lui Gigi Becali la FCSB, este de asemenea un nume aflat pe lista lui Bajevic, scrie presa din Bosnia.

Afla mai multe despre: elvir koljicdaniel gravoachankicmateo susic 

viewscnt
Articole similare