Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru lovituri date de Petrolul într-o singură zi. Toţi vin din Liga 1, de la Dinamo, Craiova, Viitorul şi FC Botoşani

Patru lovituri date de Petrolul într-o singură zi. Toţi vin din Liga 1, de la Dinamo, Craiova, Viitorul şi FC Botoşanigalerie foto

Liga 2

Comentarii

Petrolul s-a întărit luni cu patru jucători interesanţi, toţi tineri, veniţi de la cluburi din Liga 1. Cei patru au venit însă sub formă de împrumut.

Petrolul îşi propune revenirea în Liga 1 şi este momentan pe locul 3, la doar un singur punct de liderul Sportul Snagov. ”Lupii galbeni” şi-au întărit însă lotul în această iarnă, în speranţa că nu vor avea prea multe probleme în partea a doua a sezonului. A împrumutat astfel patru jucători tineri de la cluburi de Liga 1.

Robert Moldoveanu (19 ani, 1.79 m) provine de la Dinamo Bucureşti, având 14 prezenţe şi un gol marcat în actuala ediţie a Ligii I. Jucător de profil ofensiv, Moldoveanu evoluează fie ca vârf de atac, fie în bandă, fiind şi un obişnuit al loturilor naţionale de juniori. În afară de Dinamo, Moldoveanu a mai jucat şi pentru FC Braşov, în eşalonul secund.

Alexandru Stoica (21 ani, 1.81 m) vine de la Viitorul Constanţa, aflându-se în lotul primei echipe în sezonul de toamnă al Ligii I. Mijlocaş de bandă stânga, Stoica a mai jucat la ASA Tg. Mureş şi Dunărea Călăraşi, cu cea din urmă echipă reuşind să promoveze în primul eşalon. Şi el a adunat convocări la reprezentativele de juniori.



Florin Borţa (19 ani, 1.75 m) a fost împrumutat de la CS Universitatea Craiova, el evoluând pe postul de fundaş dreapta. Borţa are trei prezenţe în ediţia în curs a Ligii I, de fiecare dată fiind titular, şi o selecţie în echipa naţională U21, pentru care a debutat, în luna septembrie a anului trecut, în jocul din deplasare contra Portugaliei.

Ianoş Brînză (20 ani, 1.88 m) este născut la Chişinău, având şi cetăţenie română. Tânărul portar şi-a început cariera la Dacia Chişinău, iar în România a ajuns, mai întâi, la Politehnica Iaşi, pentru ca, din 2017, să treacă la FC Botoşani. În ultima etapă a sezonului trecut, Brînză şi-a făcut debutul în primul eşalon, în partida cu Gaz Metan Mediaş, pentru ca, în actuala stagiune, să mai apară de două ori între buturile formaţiei botoşănene. El are, de asemenea, şi o selecţie pentru naţionala U21 a Republicii Moldova, pentru care a bifat 90 de minute într-un joc amical disputat, în vara anului trecut, contra Armeniei.

Afla mai multe despre: petrolulrobert moldoveanuliga 2 

viewscnt
Articole similare