Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru oferte de transfer făcute de FCSB. Un jucător a acceptat, unul are şanse mari să se facă şi două propuneri au fost refuzate

Patru oferte de transfer făcute de FCSB. Un jucător a acceptat, unul are şanse mari să se facă şi două propuneri au fost refuzate

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al FCSB, a vorbit, într-un live pe pagina de Facebook a FCSB, despre ofertele de transfer pe care le-a făcut Gigi Becali după plecarea lui Olimpiu Moruţan (22 de ani) la Galatasaray. FCSB le-a făcut ofertă lui Keşeru, Sorescu, Valentin Gheorghe şi Ongenda.

Patru oferte de transfer făcute de FCSB. Un jucător a acceptat, unul are şanse mari să se facă şi două propuneri au fost refuzate

FCSB l-a vândut pe Moruţan la Galatasaray pentru 5,7 milioane de euro şi Gigi Becali vrea să-i contureze lotul lui Edi Iordănescu. Cu banii primiţi pe Moruţan, FCSB vrea să transfere nu mai puţin de patru jucători. Claudiu Keşeru e aproape antamat şi e aşteptat să facă vizita medicală la FCSB. Deian Sorescu, Valentin Gheorghe şi Ongenda sunt ceilalţi jucători.

În ceea ce-l priveşte pe Valentin Gheorhge, acesta este "99% fotbalistul FCSB". "Şi-a reziliat contractul cu Ludogoreţ, urmează luni să facă vizita medicală. Va semna un contract cu echipa cu care a ţinut de mic. Eu sunt foarte bucuros că s-a făcut această mutare. Vorbim despre un fotbalist care în ultimii ani a făcut istorie. Nu vorbim despre un jucător care a făcut istorie acum 5 ani, ci an de an a făcut istorie pentru Ludogoreţ.

Este adevărat că am făcut o ofertă pentru Deian Sorescu. Oferta este de 700.000 de euro, plus TVA, bani plătibili într-o singură tranşă. Oferta a fost respinsă. Probabil că cei de la Dinamo, fiind în insolvenţă, au oferte mai bune. Altfel nu-mi pot explica de ce a fost refuzat oferta noastră. Atât am putut noi să oferim la ora asta şi subiectul cred că se închide. Adresa lui Iuliu Mureşan a fost foarte clară.

Valentin Gheorghe... A fost o propunere din partea Astrei ca el să devină jucătorul nostru, să rămână şi Astra coproprietară, deci 50-50. Când noi am acceptat oferta asta a fost prea tărziu şi acum Astra solicită o sumă de bani. E puţin ciudat ca tu să faci o ofertă şi apoi să revii. Eu cred că dacă ne vom întâlni la jumătatea drumul sunt şanse mari de reuşită.

Pentru Ongenda s-a făcut ofertă clară lui FC Botoşani, domnului Iftime, prin intermediul lui Florin Manea. O ofertă chiar foarte bună dacă facem referire la salariile din fotbalul românesc. Oferta a fost refuzată de jucător, el vrea în vară să devină jucător liber, e la final de contract şi nu doreşte să se transfere în perioada asta", a spus Mihai Stoica, într-un live pe pagina de Facebook a FCSB.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbofertetransferurikeserusorescuongendavali gheorghe 

viewscnt
Articole similare