Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru pentru Solskjaer! Manchester United negociază transferurile a patru fotbalişti pentru vara lui 2021

Patru pentru Solskjaer! Manchester United negociază transferurile a patru fotbalişti pentru vara lui 2021
Comentarii

Ole Gunnar Solskjaer va primit întăriri în vară la Manchester United. Şefii de pe Old Trafford negociază pentru patru transferuri, pe care va încerca să le oficializeze în vară.

Solskjaer va încerca să adauge calitate lotului său de la Manchester United. Ca atare, le-a cerut conducătorilor să facă patru transferuri. Presa din Anglia a aflat că "Diavolii" sunt deja în negocieri pentru patru transferuri, două din Premier League, unul din Bundesliga şi un altul din Ausstria.

Concret, potrivit presei engleze, citate de site-ul fichajes.net, Manchester United îi vrea pe Pedro Neto (21 de ani, Wolverhampton), Ismaila Sarr (23 de ani, Watford), Patson Daka (22 de ani, RB Salzburg) şi Andre Silva (25 de ani, Eintracht Frankfurt). Potrivit sursei citate, şefii de pe Old Trafford au început deja negocierile şi se speră că toţi patru vor ajunge în vară la United.

Daka a marcat 27 de goluri în acest sezon la Salzburg, Silva e şi el golgheter la Frankfurt, cu 22 de goluri, Neto a marcat de cinci ori şi a livrat patru assist-uri, în timp ce Sarr a marcat de nouă ori şi a pasat decisiv de nouă ori.

 

Afla mai multe despre: manchester unitedtransferurinetodakasilvasarr 

viewscnt
Articole similare