Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru rapidişti în echipa etapei + Bergodi, antrenorul rundei după ce a învins-o pe FCSB

Patru rapidişti în echipa etapei + Bergodi, antrenorul rundei după ce a învins-o pe FCSB

Superliga

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 15-a:

PORTAR

Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) - A avut patru supersave-uri în momente decisive, contribuind din plin la punctul scos de echipa sa în derby-ul Craiovei.

FUNDAŞI

Christopher Braun (FC Rapid 1923) - Un nou meci bun făcut de fundaşul de bandă îi aduce acestuia a cincea prezenţă în "Echipa etapei".

Victor Dican (FC Botoşani) - A făcut un meci foarte bun. Pe lângă jocul defensiv reuşit a şi marcat golul egalizator.

Paul Iacob (FC Rapid 1923) - A marcat primul său gol în acest sezon, reuşita sa fiind cea care a adus victoria Rapidului în duelul cu rivala din Bucureşti.

Denis Dumitraşcu (UTA Arad) - A consumat multă energie pe toată durata meciului. S-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor.

MIJLOCAŞI

Daniel Neguţ (FC Hermannstadt) - A marcat primul gol din acest sezon, în care mai are în cont două pase decisive şi un penalty scos.

Marcelo De Freitas (UTA Arad) - Pe lângă prestaţia de la centrul terenului, a transformat cu sânge rece penalty-ul care a adus victoria grupării arădene.

Răzvan Oaidă (FC Rapid 1923) - A controlat centrul terenului. A făcut excelent legătura între compertimentul defensiv şi cel ofensiv.

Jayson Papeau (FC Rapid 1923) - A fost omul meciului în derby-ul bucureştean, în care a deschis scorul.

ATACANŢI

Andrei Dumiter (FC Voluntari) - Introdus în minutul 60, a schimbat soarta partidei de pe "Cluj Arena" cu un gol marcat după doar câteva zeci de secunde.

Aurelian Chiţu (FC U Craiova 1948) - A înscris pentru a nouă oară în ediţia curentă, fiind lider în clasamentul golgheterilor la finalul turului. Toate reuşitele sale au fost din acţiune!

ANTRENORUL ETAPEI

Cristiano Bergodi (FC Rapid 1923) - A pregătit perfect duelul cu FCSB. La final, s-a bucurat de un succes mare, care o apropie pe Rapid de primele două poziţii din clasament.

Afla mai multe despre: rapidechipa etapeibergodi 

viewscnt
Articole similare