Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru staruri pentru opt plecări! Exod la PSG: lista plecărilor conţine nume grele

Patru staruri pentru opt plecări! Exod la PSG: lista plecărilor conţine nume grele

PSG

Comentarii

PSG a adus, până acum, patru transferuri tari, dar trebuie să şi vândă jucători. Leonardo, directorul sportiv al Parisului, a întocmit lista de plecări.

Exod la PSG, după venirile lui Ramos, Wijnaldum, Hakimi şi Donnarumma. 8 jucători sunt OUT

Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, a primit patru transferuri de top în această vară, dintre care trei gratis. Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum şi Gianluigi Donarumma au sosit fără costuri de transfer, iar pentru Hakimi au fost plătiţi 71 de milioane de euro pentru un dream-team. Lotul a devenit încărcat, aşa cum a devenit şi bugetul de salarii, iar acum Leonardo a întocmit o listă de plecări.

Lista jucătorilor care vor pleca de la PSG conţine opt nume. Pablo Sarabia, Rafinha, Thilo Kehrer, Areola, Idrissa Gueye, Paredes, Diallo şi Icardi sunt jucătorii de care şefii de pe Parc des Princes vor să scape pentru a echilibra bugetul de salarii şi pentru elibera lotul.

În schimbul lui Sarabia, PSG vrea 22 de milioane de euro, pentru Rafinha se cer 15 milioane, Kehrer ar urma să coste 25 de milioane de euro, Areola ar putea pleca pentru 15 milioane de euro. În schimbul serviciilor lui Gueye PSG vrea 15 milioane de euro, pentru Paredes vrea 20 de milioane de euro, Diallo costă 25 de milioane de euro, iar pentru Icardi se cer 40.

Dacă toată sumele cerute vor fi obţinute, PSG ar urma să încaseze nu mai puţin de 162 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: psgtransferuriplecarileonardo 

viewscnt
Articole similare