Experiențe împreună.
You are here:

Patru transferuri uriaşe pentru FCSB în ziua derby-ului cu CFR Cluj. Becali, SHOW total în Liga I. Lovitură după lovitură pentru marile rivale

Patru transferuri uriaşe pentru FCSB în ziua derby-ului cu CFR Cluj. Becali, SHOW total în Liga I. Lovitură după lovitură pentru marile rivale

FCSB

Comentarii

FCSB este pregătită să ia titlul în Liga I, iar pentru a-şi ajuta echipa, patronul Gigi Becali este dispus să investească sume importante de bani.

Şase ani au trecut de la ultimul titlu cucerit de FCSB în Liga I. Se întâmpla în 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Deşi de atunci s-au mai aflat nume importante pe banca tehnică, precum Laurenţiu Reghecampf, Mirel Rădoi sau Mihai Teja, roş-albaştrii au pierdut de fiecare dată lupta pentru campionat cu Astra Giurgiu, cu FC Viitorul şi cu CFR Cluj, campioana ultimelor patru sezoane din Liga I.

După un start dezamăgitor de sezon, Gigi Becali l-a demis pe Dinu Todoran şi l-a adus pe banca tehnică pe Edward Iordănescu, antrenorul care a câştigat titlul, în sezonul trecut, alături de CFR Cluj. Pe lângă schimbarea de pe bancă, patronul roş-albaştrilor mută masiv şi la nivelul lotului. Zdenek Ondrasek, Stipe Vucur şi Alexandru Creţu, toţi trei aduşi în această vară, au fost daţi afară, iar acum, după plecarea lui Moruţan şi după accidentarea lui Coman, latifundiarul din Pipera este pregătit să aducă alţi jucători de mare valoare la echipă.

Patru transferuri uriaşe pentru FCSB în ziua derby-ului cu CFR Cluj. Becali, SHOW total în Liga I. Lovitură după lovitură pentru marile rivale

Patru jucători vrea să mai aducă Becali la echipă. Din informaţiile Telekom Sport, patronul roş-albaştrilor este în negocieri avansate pentru aducerea lui Valentin Gheorghe (Astra Giurgiu), Hervin Ongenda (FC Botoşani) şi Claudiu Keşeru (liber de contract).

Dacă Valentin Gheorghe şi Claudiu Keşeru sunt aduşi în proporţie de 99%, pentru Ongenda, Becali mai are de negociat cu Valeriu Iftime. Universitatea Craiova îl doreşte şi ea pe mijlocaşul trecut pe la PSG şi este dispusă să plătească 500 de mii de euro pentru transfer, însă Gigi Becali este sigur că îl va aduce pe Ongenda sub comanda lui Edward Iordănescu.

"Avem nevoie de întăriri, nu vreau mulţi jucători, 2-3, dar sunt poziţii descoperite. În zona lui Florinel, Moruţan, la flancuri, wingeri, nu avem soluţii, e nevoie de soluţii acolo. Aveam nevoie de un atacant, un winger şi probabil un mijlocaş de creaţie.

O să vedeţi că ne vom bate pentru titlu, experienţa mă face să fiu liniştit şi să mă focusez pe ce am de făcut" , a declarat Edward Iordănescu.

Pe lângă cei trei jucători doriţi insistent de antrenorul vicecampioanei României, Gigi Becali este foarte aproape de a mai da o nouă lovitură importantă pe piaţa transferurilor în Liga I. Latifundiarul din Pipera negociază intens pentru aducerea lui Deian Sorescu, de la marea rivală a roş-albaştrilor, Dinamo. Oficialii FCSB-ului sunt foarte aproape de a bifa toate cele patru transferuri, iar jucătorii urmează a fi prezentaţi săptămâna viitoare.

viewscnt
Articole similare