Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru variante de antrenori pentru Manchester United. Pe cine vrea conducerea în locul lui Solskjaer

Patru variante de antrenori pentru Manchester United. Pe cine vrea conducerea în locul lui Solskjaer

Manchester United

Comentarii

Ole Gunnar Solskjaer traversează un moment complicat pe Old Trafford. Presa anunţă că patru antrenori au şanse să preia echipa, dacă oficialii îl vor demite pe norvegian.

Manchester United a pierdut deplasarea de la Leicester, iar scaunul lui Ole Gunnar Solskjaer se clatină. În timp ce jurnalistul Fabrizio Romano anunţă că norvegianul se bucură de sprijinul conducerii, Daily Express anunţă că patru antrenori au şanse să preia Manchester United, dacă oficialii clubului îl vor demite pe Ole Gunnar Solskjaer.

 

 

Astfel, potrivit sursei citate, cei patru antrenori la care se vor gândi oficialii englezi dacă vor renunţa la Ole Gunnar Solskjaer sunt:

Antonio Conte
Liber de contract, italianul este un nume vânat de mai multe cluburi din Europa. A mai antrenat în Anglia, acolo unde a făcut-o campioană pe Chelsea şi este un tehnician titrat, obişnuit să lucreze cu nume importante în rândul jucătorilor.

Zinedine Zidane
Principala opţiune a conducerii lui Manchester United, Zidane este dorit şi de Paris Saint-Germain. Nu se gândeşte să preia o echipă de club, pentru că ar vrea să ajungă pe banca naţionalei Franţei. În plus, Zidane nu este atras de ideea de a antrena în Anglia. Cu toate acestea, nu este deloc exclus ca oficialii lui United să încerce să-l convingă.

Erik ten Hag
Antrenorul lui Ajax este şi pe lista Barcelonei şi a mai fost şi în atenţia lui Bayern Munchen. Tânăr, talentat, cu o viziune clară asupra fenomenului, Ten Hag ar fi o soluţie de compromis, pentru că nu are numele unor antrenori precum Conte sau Zidane. Antrenorul şi-a prelungit recent contractul cu Ajax.

Graham Potter
Tehnicianul lui Brighton este extrem de apreciat în Anglia datorită filosofiei sale. Brighton este una dintre echipele greu de învins în Premier League, dar şi una dintre formaţiile care au o idee clară de joc. Numele lui Potter a fost recent legat şi de o posibilă trecere la Newcastle, dar şi ca viitor înlocuitor pentru Marcelo Bielsa la Leeds.

Manchester United a coborât pe locul 6 în Premier League. Gruparea la care joacă Cristiano Ronaldo are 14 puncte, dar nu a mai câştigat de trei meciuri, deşi o despart doar cinci puncte de primul loc ocupat de Chelsea. În runda următoare, Manchester United joacă acasă, cu Liverpool. 

Afla mai multe despre: ole gunnar solskjaercontezidaneten haggraham potter 

viewscnt
Articole similare