Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pau Torres spre Real Madrid? Dezvăluiri de ultimă oră despre transferul ”urmaşului” lui Sergio Ramos

Pau Torres spre Real Madrid? Dezvăluiri de ultimă oră despre transferul ”urmaşului” lui Sergio Ramos

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid are o listă lungă de jucători care i-ar putea lua locul lui Sergio Ramos, jucător care nu şi-a prelungit încă acordul cu Los Blancos.

Potrivit presei spaniole, dincolo de interesul pentru David Alaba, gruparea blanco îl are în vederi pe Pau Torres, internaţional spaniol de la Villarreal.

Cadena SER dezvăluie că fundaşul este pe placul conducerii ”albilor”, dar că momentan nu au existat discuţii concrete pentru transferul lui Torres la Real Madrid: ”Pau costă foarte mulţi bani, iar priorităţile Realului sunt în altă parte. Dar, Pau Torres este un jucător interesant pentru Real Madrid” a explicat Antonio Romero, jurnalist la Cadena SER.

Născut chiar în Villarreal, Provincia Castellon, Pau Francisco Torres este evaluat astăzi la 50 de milioane de euro de site-ul de specialitate, transfermarkt.com.

Masivul fundaş de 1.92 m a debutat în noiembrie 2019 în naţionala Spaniei şi pare într-un continuu progres. Este monitorizat de toate cluburile mari ale Europei, dar Real Madrid este cea mai aproape de transferul său. Asta în condiţiile în care, puştiul care venea în 2002 la Villarreal este acum considerat cel mai bun înlocuitor pentru legenda madrilenilor, Sergio Ramos.

  • 2017 este anul în care a debutat pentru echipa mare a clubului
  • 62 de meciuri a strâns în patru sezoane la prima echipă a lui Villarreal

Afla mai multe despre: pau torresvillarreal,  

viewscnt
Articole similare