Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Anton: ”A fost loterie!” Mijlocaşul a vorbit despre viitorul său la Dinamo: ”Mai am un an de contract”

Paul Anton: ”A fost loterie!” Mijlocaşul a vorbit despre viitorul său la Dinamo: ”Mai am un an de contract”

Dinamo București

Comentarii

Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României după executarea loviturilor de departajare. După 90 de minute, scorul a fost 1-0 pentru Dinamo, pe Stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, acelaşi cu care s-a impus Astra în meciul tur. Nu s-a mai marcat în prelungiri.

Golul din timpul regulementar a fost înscris de Radu. La penalty-uri, Astra s-a impus! Primul a ratat Valentin Gheorghe de la Astra, care a trimis balonul în bară. Mihaiu avea de executat lovitura care ar fi dus-o pe Dinamo în finală, dar Popa a apărat prima dată. Arbitrul a considerat că portarul nu a rămas pe linia porţii şi Mihaiu a mai avut o ocazie de a termina meciul. Popa a apărat şi a doua oară, apoi Nepomuceno a trimis în bară balonul şi Raspopovici a transformat ultima lovitură.

”Eu zic că am făcut un meci bun, ne-am creat destule situaţii, nu am reuşit să marcăm şi golul doi, iar la penaltyuri ştie toată lumea că e loterie. Din păcate, noi am pierdut-o.” a spus Paul Anton, la finalul jocului.

Mijlocaşul dinamovist a vorbit şi despre lupta pentru evitarea retrogradării: ”Sunt emoţii până la final, însă noi suntem pe un trend bun. Mergem la Piteşti să câştigăm şi să ne salvăm şi matematic de la retrogradare, adică să evităm şi barajul”

”Mai am un an de contract şi vedem. Nu eu trebuie să mă gândesc la acest lucru, agentul meu, clubul, mai departe ei ştiu ce au de făcut. Eu am contract, îl respect şi cât sunt la Dinamo dau sută la sută pentru acest club şi pentru acest tricou. Ştiu că au intrat ceva bani, dar nu la toată lumea, deocamdată. Am înţeles că din salarii, doar că e în funcţie de banca cu care fiecare lucrează se intră mai repede sau mai târziu, asta e singura problemă” a mai spus Paul Anton. 

Afla mai multe despre: paul anton 

viewscnt
Articole similare