Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Anton avertizează conducerea "câinilor": "Nu suntem mercenari, dar avem familii şi facturile nu se plătesc cu promisiuni"

Paul Anton avertizează conducerea "câinilor": "Nu suntem mercenari, dar avem familii şi facturile nu se plătesc cu promisiuni"

Fotbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti s-a impus, vineri seară, în "Ştefan cel Mare", scor 3-0, în faţa celor de la FC Voluntari, într-o partidă din etapa a 11-a din Liga 1. Golurile "câinilor" au fost reuşite de Paul Anton - min. 60, şi Borja Valle - min. 67 şi 87.

Căpitanul "câinilor", Paul Anton, a fost cel care a dat semnalul victoriei în meciul cu FC Voluntari, prin golul marcat în minutul 60. Fostul internaţional este optimist în privinţa viitorului clubului, însă este conştient de faptul că situaţia confuză nu poate persista la nesfărşit

"Echipa a arătat bine, ne-am creat multe ocazii, puteam înscrie mult mai mult sau să înscriem mult mai repede, să reuşim să ne facem meciul mai uşor. Mă bucur că am reuşit să spargem gheaţa şi în condiţiile pe care le ştie toată lumea. Noi încercăm să ne detaşăm de problemele care sunt. În această seară a fost o motivaţie suplimentară, am vrut să jucăm şi să dedicăm victoria fanilor. Aici nu e vorba efectiv de lipsa banilor, e o nesiguranţă, pentru că săptămâna trecută, vineri a fost făcută o declaraţie oficială că vor veni nişte bani şi  astăzi e vineri, s-a făcut o săptămână şi banii nu au ajuns.

Că vor fi întârzieri şi pe urmă se vor rezolva, asta nu ar fi nicio problemă, însă  problema e că au fost foarte multe promisiuni care nu s-au onorat şi există nesiguranţă în sânul echipei şi asta ne apasă. Vreau să înţeleagă toată lumea că nu e neapărat vorba despre bani, să nu se înţeleagă că suntem nişte mercenari, deşi avem familii şi toate facturile nu se plătesc cu promisiuni. 

(Despre fani) Au fost aseară la noi în cantonament, ne-au susţinut, au încercat să ne calmeze şi cred că vor încerca şi ei să dea o mână de ajutor, deşi nu ştiu dacă asta e datoria lor", a declarat Paul Anton, la finalul partidei cu FC Voluntari.

Chiar dacă s-a impus vineri seară, Dinamo rămâne în subsolul clasamentului,pe locul 14, cu 9 puncte, depăşind-o pe FC Argeş, la golaveraj.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare