Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Anton, după înfrângerea suferită acasă: „Au fost mai lucizi în faţa porţii” + Ce a răspuns mijlocaşul când a fost întrebat de play-off

Paul Anton, după înfrângerea suferită acasă: „Au fost mai lucizi în faţa porţii” + Ce a răspuns mijlocaşul când a fost întrebat de play-off

Superliga

Comentarii

Paul Anton (29 de ani) a recunoscut valorea FCSB-ului în faţa porţii, însă consideră că în această seară un egal era echitabil.

Multă dorinţă şi poate puţine reuşite. Am întâlnit un adversar bun. Steaua a reuşit să marcheze repede şi să îşi aducă linişte în jocul ei. Cred că după cum s-a jucat, era un rezultat echitabil egalul, din punctul meu de vedere. Nu a fost că ne-au dominat sau că au fost ei mai buni. Într-adevăr, au fost mai lucizi în faţa porţii, au marcat şi asta a fost istoria meciului.

Întrebat dacă se mai gândesc la play-off, Anton a mărturisit: „Bineînţeles, de ce nu? Cât mai sunt şanse matematice, visăm. Şi luptăm până la capăt”.

FCSB a învins-o pe Dinamo în derby-ul Ligii 1, scor 1-0, pe stadionul din „Ştefan cel Mare”.
Unicul gol al partidei a fost marcat de către Florin Tănase, în minutul 8, când a pătruns în centru, a scăpat de Andrei Radu şi de Florin Bejan şi a şutat din faţa careului de 16 metri. L-a învins astfel pe Mihai Eşanu şi a devenit golgheterul Ligii 1, depăşindu-l pe fostul său coleg, Dennis Man.

Afla mai multe despre: paul anton dinamo 

viewscnt
Articole similare