Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Anton, greu de ţinut la Dinamo! Ce ofertă de nerefuzat a primit mijlocaşul

Paul Anton, greu de ţinut la Dinamo! Ce ofertă de nerefuzat a primit mijlocaşul

Superliga

Comentarii

Paul Anton (29 de ani) este tot mai greu păstrat la Dinamo. Pe numele mijlocaşul ar fi venit o ofertă de nerefuzat. Erzurumspor din Turcia s-a fi interesat de Anton şi este dispusă să îl cumpere de la Dinamo.

Unul dintre lideri lui Dinamo, Paul Anton are şanse mari să plece din Ştefan cel Mare, anunţă Gazeta Sporturilor.

Echipa Erzurumsport, penultima clasată din Liga turcă, cu doar 17 puncte, ar fi trimis deja o ofertă pe numele fotbalistului.


PAUL ANTON, O MICĂ NEÎNŢELEGERE CU CEI DIN DBB


La finalul meciului dintre Dinamo şi Gaz Metan Mediaş, 2-1, Paul Anton (29 de ani) a declarat public că el nu a primit niciun ban din partea fanilor acţionari din Ştefan cel Mare, care speriaţi că mijlocaşul ar putea să îşi facă bagajele, au decis ieri să îi vireze o sumă importantă de bani.


Mijlocaşul, după ultimul meci, şi-a manifestat nemulţumirea şi a spus: „Ştiţi bine povestea, miercuri, nişte băieţi din echipă au luat nişte bani din drepturile TV. Nu eu răspund de ce au luat doar unii. Eu n-am luat nimic, nu mai contează nu vorbesc, eu cât am contract aici, îmi fac treaba. Nu ştiu cum s-a hotărât cum se împart banii. M-am concentrat pe meci, nu m-am implicat în discuţii care nu ţin de fotbal”. Fanii acţionari s-au seziat imediat şi i-au oferit un răspuns pe larg mijlocaşului de la Dinamo. În plus, aceştia i-au achitat salariul încă de ieri.  ”Este adevărat că bani au intrat doar în conturile jucătorilor cu care DDB a ajuns la un acord, am anunţat public, însă asta nu înseamnă că discuţiile cu Paul Anton s-au oprit în vreun moment. Crede cineva că DDB ar comite eroarea de a pierde un jucător de talia sa!?


Paul Anton A FOST şi ESTE jucătorul lui Dinamo! Mai mult decât atât, vă asigurăm că în nici un moment nu a fost periclitat VIITORUL său în Ştefan cel Mare!
Însă pentru a anula orice dubiu în această privinţă, precum şi din dorinţa de a nu mai lăsa loc speculaţiilor, DDB a convenit cu jucătorul achitarea datoriilor pe care Dinamo le avea către el încă de astăzi”
, au declarat cei de la DDB.

 

Afla mai multe despre: paul anton 

viewscnt
Articole similare