Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Anton nu se gândeşte la reuşitele personale: "Important e că ne-am calificat. Cupa e un obiectiv!". Ce a spus despre golurile sale

Paul Anton nu se gândeşte la reuşitele personale: "Important e că ne-am calificat. Cupa e un obiectiv!". Ce a spus despre golurile sale
Comentarii

Paul Anton (29 de ani), fotbalistul lui Dinamo, a reacţionat la finalul meciului contra Dunării Călăraşi (3-1), în care a marcat o dublă.

Paul Anton a reuşit o dublă în prima repriză a meciului din sfertruile Cupei României, cu Dunărea Călăraşi, şi la finalul partidei a spus că importantă e calificarea, nu că a marcat el. Optarul lui Dinamo a recunoscut că a avut noroc la golul al doilea, cum mingea care l-a sărit pe portar.

Anton a spus că pentru Dinamo e un obiectiv important câştigarea Cupei. "Cel mai important e că ne-am calificat. Cu gândul acesta am venit şi mă bucur că am reuşit să obţinem calificarea. Mă bucur că am avut poziţie de şut, se ştie că îmi place foarte mult să trag de la distanţă şi mereu când am ocazia încerc să dau la poartă. La al doilea gol am avut şi puţină şansă, a sărit mingea bine, dar important e că am fost acolo pe bara a doua şi am încercat poarta.

E un obiectiv Cupa, de la începutul sezonului a fost un obiectiv pentru noi, acum cu atât mai mult, dată fiind situaţia din clasament din campionat. Vrem să ajungem în finală şi să obţinem trofeul, acum să vedem şi cu cine vom pica", a spus Paul Anton, după meci.



Fotbalistul a vorbit şi despre meciul cu Dinamo Kiev, amicalul prin care "câinii" vor să strângă bani pentru obţinerea licenţei. "Clar va fi o partidă frumoasă pentru noi şi mă bucur că domnul Lucescu a dat o mână de ajutor, pentru că pe lângă faptul că noi vom avea ocazia să jucăm cu Dinamo Kiev, am înţeles că se va face şi o campanie de vânzare a biletelor, ceea ce va ajuta clubul să facă rost de o sumă de bani", a mai spus Anton.

Dunărea Călăraşi - Dinamo 1-3, în Cupa României

Dinamo s-a calificat, joi, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturile de finală, în deplasare, de echipa Dunărea Călăraşi, scor 3-1.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Anton ’32, ’44 şi Bejan ’62.

Pentru gazde a înscris Fotescu, în minutul 67.

Dunărea Călăraşi  1. Krell – 2. A. Rus, 73. R. Crişan, 14. Lopez Varela, 22. Sîrbu – 70. Ciucur (26. Bud ’72), 5. Cr. Puşcaş, 96. S. Sava, 17. Cârstocea (4. Ad. Badea ’63) – 7. Tudoran (21. Calu ’46), 90. Kanda (8. Fotescu ’63). Antrenor: Cristian Puştai

Dinamo: 12. Eşanu – 22. Sorescu, 66. Puljic, 27. R. Grigore, 7. St. Filip – 77. Vl. Achim, 5. Al. Răuţă, 8. P. Anton (32. G. Creţu ’77) – 26. Morsay (29. Măgureanu ’90), 9. Gueye, 31. Fabbrini (38. Bani Mustafa ’84). Antrenor: Ionel Gane

Arbitri: George Găman - Marius Marchidanu, Florian Vişan - Viorel Flueran

Observatori: Petre Radu, Aurel Ionescu

În semifinalele Cupei României sunt calificate şi echipele Universitatea Craiova, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: paul antondinamo 

viewscnt
Articole similare