Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Anton, pe urmele lui Dragoş Grigore? Ce a spus fostul căpitan al lui Dinamo despre un transfer la Rapid: ”Un club pe care îl respect” | EXCLUSIV

Paul Anton, pe urmele lui Dragoş Grigore? Ce a spus fostul căpitan al lui Dinamo despre un transfer la Rapid: ”Un club pe care îl respect” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Paul Anton a părăsit-o pe Dinamo în vară, dar nu exclude o revenire în Liga 1.

Paul Anton a petrecut două sezoane şi jumătate din cariera sa la Dinamo şi a apucat să poarte şi banderola de căpitan pentru ”câini”.

Fotbalistul cu 12 apariţii pentru echipa naţională a părăsit din nou clubul în vară, pentru a treia oară, din pricina problemelor financiare grave ale lui Dinamo.

Românul a ajuns la Ponferradina, unde este coleg cu Alex Paşcanu, şi unde a dezvăluit că se simte foarte bine, atât el, cât şi familia sa.

În schimb, Anton nu ar exclude o revenire în România, în niciun caz la FCSB, ci la un alt club din Liga 1 care ar putea pica de acord cu fostul dinamovist.

Întrebat despre un transfer la Rapid, a la Dragoş Grigore, Anton a preferat să nu spună prea multe, dar a afirmat că are mult respect faţă de clubul giuleşten.

Paul Anton, pe urmele lui Dragoş Grigore

”(n.r. te vei mai întoarce în Liga 1?) Nu se ştie, momentan sunt bine aici, chiar sunt foarte liniştit, şi cu familia, şi din punct de vedere sportiv.

Îmi doresc să rezist cât mai mult aici, dacă se poate, dar dacă va fi o ofertă interesantă sau voi ajunge la o înţelegere cu cineva din Liga 1, de ce nu?

În vară am avut ceva oferte şi din Liga 1, dar tot timpul obiectivul meu a fost să reuşesc să mă întorc din nou afară şi mai ales când am avut contactul cu cei de aici au fost nişte lucruri care mi-au demonstrat că mă doresc cu adevărat.

(n.r. ai putea să faci acelaşi pas ca Dragoş Grigore, la Rapid?) Nu ştiu... e un subiect pe care nu vreau să-l discut.

E un club pe care eu îl respect foarte mult, cum de altfel respect majoritatea cluburilor, dar momentan sunt aici şi sunt concentrat pe ce am de făcut aici.

Cu siguranţă sunt echipe din România pentru care nu aş juca, nu mă văd în tricoul celor de la FCSB, cum cred că nici ei nu sunt interesaţi de serviciile mele.

Aşa că pot să zic într-adevăr că ar fi un club la care nu aş putea, din mai multe motive, nu aş putea să evoluez, dar cu siguranţă nici ei nu ar fi interesaţi de mine”, a declarat Paul Anton, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: paul anton 

viewscnt
Articole similare