Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Anton, prezentat oficial la Ponferradina: ”Mă simt mai pregătit, cu fiecare zi care trece” Ce a mai declarat fostul dinamovist

Paul Anton, prezentat oficial la Ponferradina: ”Mă simt mai pregătit, cu fiecare zi care trece” Ce a mai declarat fostul dinamovist

Stranieri

Comentarii

Paul Anton a fost prezentat oficial la noua sa echipă, SD Ponferradina.

”Vreau să mulţumesc mult clubului pentru că s-a luptat să mă aducă aici. Şi sunt foarte fericit pentru asta” a spus Paul Anton, noul fotbalist al echipei SD Ponferradina.

Fostul mijlocaş de la Dinamo a mai adăugat: ”În fiecare zi îmi imbunătăţesc situaţia din punct de vedere fizic şi sper ca în curând să pot evolua”.

SD Ponferradina îl mai are sub contract pe Alexandru Paşcanu, fotbalist cedat de CFR Cluj înliga a doua spaniolă: ”Am venit într-un mediu plăcut, într-un vestiar bun. Din prima zi de când am ajuns aici, aceasta a fost prima mea impresie. Cred că publicul ne poate ajuta şi ne va da un imbold important în acest sezon” a mai adăugat Paul Anton.

Anton este cotat la 1.1 milioane de euro şi a mai jucat în Spania pentru Getafe, în stagiunea 2016-2017. În cariera sa, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani a mai jucat pentru Gloria Bistriţa, Delta Tulcea, Pandurii Târgu Jiu, Dinamo, Anzhi, Krylia Sovetov şi din nou Dinamo între 2021 şi 2021. Este internaţional român din 2014 şi a strâns 13 prezenţe sub ”tricolor”.

Afla mai multe despre: paul anton 

viewscnt
Articole similare