Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Papp a izbucnit pe contul său de Facebook. Ce l-a scos din sărite pe fostul fundaş al FCSB-ului

Paul Papp a izbucnit pe contul său de Facebook. Ce l-a scos din sărite pe fostul fundaş al FCSB-ului

Diverse

Comentarii

Paul Papp şi-a declarat nemulţumirea pe contul său de Facebook despre modul în care autorităţile locale din Dej tratează academia care-i poartă numele fostului fundaş al FCSB-ului.

Fundaşul lui Sivasspor are în localitatea natală o academie care-i poartă numele. Potrivit declaraţiei sale, la academia din Dej se antrenează în jur de 40-45 de copii. Paul Papp este însă nemulţumit de faptul că autorităţile locale trec cu vederea activitatea de aici, dar preferă în schimb să investească în echipe de seniori, din ligile inferioare:

"Curios sa aflam ca Academia de fotbal ”Paul Papp” Dej care are in activitate 40-45 de copii dejeni sa nu primeasca nici un leu de la Primaria Dej! Sa nu te sprijine Primaria cu nimic, dar sa aloce bani altor asociatii care nu incearca dezvoltarea fotbalului si a copiilor dejeni, mi se pare ridicol sau rea voinţă…

De ce nu primesc copiii fonduri de la Primarie?? Pentru ca suntem un club organizat, pentru ca avem rezultate, pentru ca nu bag nici un leu in buzunarul propriu si totii banii merg in interesul copiiilor????? Vreau o explicatie logica. Tu ca primărie nu aloci fonduri unor copii de 11-12 ani şi aloci fonduri unor echipe de Liga a 4-a şi a 5-a cu o medie de vârstă de 40 de ani care nu mai pot face performanţă  Aici nu vad logica, aici intreb si eu Consiliul Local Dej, votantii, unde gasim logica?…. sau e rea intentie???", a postat Papp pe contul său de Facebook.

Afla mai multe despre: paul pappacademia paul pappsivasspor 

viewscnt
Articole similare