Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Papp se apropie de revenirea în teren: ”De la zi la zi simt o îmbunătăţire”

Paul Papp se apropie de revenirea în teren: ”De la zi la zi simt o îmbunătăţire”

Superliga

Comentarii

Accidentat de la finalul lunii aprilie, Paul Papp a dezvăluit că se apropie uşoor, uşor de o revenire pe gazon.

În data de 26 aprilie 2021, Paul Papp a suferit o accidentarea gravă, la ligamentele încrucişate, pentru care a avut nevoie de operaţie. Fundaşul central a ratat astfel ultimele nouă meciuri ale Craiovei, printre care şi duelurile decisive din play-off şi finala Cupei României.

Deşi era esimat că va putea reveni în jurul lunii noiembrie, Papp este optimist şi spune că în jurul lunii septembrie s-ar putea întoarce pe gazon. Acesta se concentrează intens pe recuperare, rămânând la Craiova pentru a continua cu aceasta, în detrimentul plecării în vacanţă.

Paul Papp se apropie de revenirea în teren

(n.r. Papp dă de înţeles că în jurul lunii septembrie ar putea reveni) Vacanţa o petrec în Craiova, merge foarte bine. Mi-am dorit să rămân în oraş ca să dau înainte cu recuperearea, pentru a mă reface cât mai rapid.

De la zi la zi simt o mică îmbunătăţire, mă simt foarte bine. Am progresat mult şi sper să revin cât mai repede. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să câştigăm şi după aceea să ne gândim la obiective măreţe”, a declarat Paul Papp.

VIDEO | Rezumat România U23 - Australia U23 1-0

Afla mai multe despre: paul pappuniversitatea craiovaliga 1u craiovaaccidentare papp 

viewscnt
Articole similare