Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Pogba, atac direct la Jose Mourinho: "Aşa vreau să jucăm!" Ce l-a nemulţumit pe francez în mandatul fostului antrenor

Paul Pogba, atac direct la Jose Mourinho: "Aşa vreau să jucăm!" Ce l-a nemulţumit pe francez în mandatul fostului antrenor

Manchester United

Comentarii

Manchester United a intrat într-o nouă eră, era lui Ole Gunnar Solskjaer, cel puţin până la finalul sezonului actual. Rezultatele s-au văzut imediat şi pare o diferenţă de la cer la pământă faţă de cum juca echipă în mandatul lui Jose Mourinho.

O recunoaşte şi Paul Pogba, care nu s-a ferit să îşi atace fostul antrenor. între cei doi fiind un conflict deschis în ultima perioadă a lui Mourinho pe banca "diavolilor": "Câştigam meciuri şi cu fostul antrenor, dar acum avem un alt stil de a juca, suntem mult mai ofensivi şi avem mult mai multe ocazii. Aşa vreau să jucăm!", a declarat campionul mondial la finalul meciului câştigat de Manchester United cu Bournemouth, 4-1, în care Pogba a înscris de două ori şi a oferit şi un assist. 

CITEŞTE ŞIVIDEO | Era neMOUlţumit! Performanţa impresionantă a lui Paul Pogba sub comanda lui Solskjaer

În urma conflictului cu Pogba, în timpul căruia i-a luat şi banderola de căpitan, Mourinho a părut că a pierdut vestiarul la Manchester United, fiind unul dintre motivele care a dus la demiterea lui. 

Afla mai multe despre: paul pogbamanchester unitedjose mourinho 

viewscnt
Articole similare