Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Pogba, gest de mare campion: "Acesta este motivul pentru care jucăm". Mesajul pentru un tânăr fotbalist care a învins cancerul

Paul Pogba, gest de mare campion: "Acesta este motivul pentru care jucăm".  Mesajul pentru un tânăr fotbalist care a învins cancerul

Diverse

Comentarii

Paul Pogba a cucerit în 2018 titlul mondial alături de naţionala Franţei, în Rusia, dar jucătorul lui Manchester United nu este un campion doar pe teren, ci şi în afara lui.

Pe vremea în care era jucătorul lui Juventus, Pogba a susţinut un tânăr jucător de la grupele de juniori care era bolnav de cancer. Bryan, după ce a învins cancerul, a reuşit să debuteze pentru echipa sub 15 a campioanei Italiei, iar Pogba a ţinut din nou să îl felicite pe tânăr printr-un mesaj emoţionant, încheiat cu hashtag-ul "acesta este motivul pentru care jucăm": 

"Ce binecuvântare este că Bryan a învins cancerul, iar acum a jucat primul meci pentru Juve U15. Sunt foarte mândru de tine, prietene, îţi mulţumesc că eşti o inspiraţie pentru mine şi mulţi alţii. Sper să ne vedem curând!"

Afla mai multe despre: paul pogba 

viewscnt
Articole similare