Experiențe împreună.
You are here:

Paul Pogba pleacă de la Manchester United în ianuarie. "Diavolii" primesc un jucător la schimb

Paul Pogba pleacă de la Manchester United în ianuarie. "Diavolii" primesc un jucător la schimb

Manchester United

Comentarii

A doua aventură a lui Paul Pogba (26 de ani) la Manchester United este pe punctul de a se încheia. Presa din Anglia anunţă că "diavolii" sunt pregătiţi să îl cedeze pe mijlocaşul francez şi vor un jucător la schimb.

Dorit insistent de Real Madrid, Pogba are şanse foarte mari să ajungă la fosta sa echipă, Juventus Torino, chiar din ianuarie. Italienii de la Tuttosport au dezvăluit oferta care îi face pe cei de la Manchester United să îl cedeze pe loc pe campionul mondial. 

Publicaţia italiană scrie că Pogba s-a săturat de Premier League şi este încântat să joace din nou în Italia. Cum fotbalistul mai are 18 luni de contract pe Old Trafford, conducerea "diavolilor" este dispusă să îl cedeze acum pe talentatul mijlocaş, decât să rişte să îl piardă gratis. 

Manchester United doreşte 60 de milioane de euro şi pe Emre Can, mijlocaş intrat în dizgraţia lui Maurizio Sarri. Cum suma nu este una deloc mare, iar Can nu mai este un jucător de bază la Torino, Pogba poate fi din nou jucătorul lui Juventus din această iarnă. 

  • 100 de milioane de euro este cota lui Paul Pogba, potrivit transfermarkt.com
  • În 2016 a revenit Pogba la Manchester United, după patru ani în care a jucat la Juventus

Pogba a revenit în meciul pierdut cu Watford, 0-2, după mai multe luni de pauză datorate unei accidentări la gleznă. 

viewscnt
Articole similare