Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Pogba pleacă gratis de la Manchester United. Salariu uriaş şi bonus colosal ca să semneze cu noua echipă

Paul Pogba pleacă gratis de la Manchester United. Salariu uriaş şi bonus colosal ca să semneze cu noua echipă

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid pregăteşte încă un transfer gratis, o afacere de 44 de milioane de euro. Florentino Perez îl vrea pe Paul Pogba (28 de ani), unul dintre jucătorii săi preferaţi, şi vrea să-l ia gratis în vară când acestuia îi expiră contractul cu Manchester United. Real Madrid îi oferă acelaşi contract pe care i l-a pus pe masă şi lui Kylian Mbappe (22 de ani), colegul său din naţionala Franţei.

Florentino Perez, încă un transfer-bombă! Mbappe şi el: semnează gratis şi câştigă 44 de milioane de euro doar în primul an

Florentino Perez, preşedintele Realului, pregăteşte o nouă echipă "galactică". Transferul lui Kylian Mbappe, gratis de la PSG, e ca şi rezolvat după ce a intrat în ultimele luni de contract pe Parc des Princes, dar acesta nu vrea să se oprească aici. Îl vrea, tot gratis, şi pe Paul Pogba, căruia îi expiră contractul cu Manchester United în vara lui 2022, la fel ca Mbappe.

Potrivit ABC, Real Madrid e gata să-i ofere lui Pogba un contract de 14 milioane de euro pe sezon, plus un bonus de 30 de milioane de euro la semnătură, dacă vine gratis pe "Santiago Bernabeu". Acelaşi gen de contract i-a oferit de Florentino Perez şi lui Kylian Mbappe, cel care va veni gratis de la PSG.

Paul Pogba e unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Florentino Perez, pe care a tot încercat să-l aducă pe "Santiago Bernabeu" şi în mandatul lui Zinedine Zidane. Totuşi, campionu mondial francez nu a ajuns, până acum, în capitala Spaniei, dar faptul că poate fi luat gratis de la Manchester United îl atrage pe Perez.

Paul Pogba e unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din lume, dar nu s-a înţeles, pentru moment, cu Manchester United pentru prelungirea contractului. În vara lui 2016, Manchester United l-a transformat pe Pogba în cel mai scump fotbalist din lume la acea vreme, după ce a plătit 105 milioane de euro pentru el. Pogba a crescut la United.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Paul Pogba în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: paul pogbaflorentino pereztransfercontractreal madrid 

viewscnt
Articole similare