Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Pogba, scos la vânzare, la "reducere". Manchester United a scăzut pretenţiile: cât cer şefii de pe Old Trafford în schimbul francezului

Paul Pogba, scos la vânzare, la "reducere". Manchester United a scăzut pretenţiile: cât cer şefii de pe Old Trafford în schimbul francezului

Manchester United

Comentarii

Paul Pogba (26 de ani) poate pleca de la Manchester United "la reducere". Cluburile care vor să-l cumpere pe mijlocaşul francez vor plăti cu 25 de milioane de euro mai puţin faţă de preţul cerut iniţial de trupa de pe Old Trafford, după ce şefii au scăzut pretenţiile financiare.

Adus pentru 105 milioane de euro în 2016, de la Juventus, Pogba este pe punctul de a pleca de la United după patru ani. Excentricul francez nu mai vrea să rămână pe Old Trafford, fiind dorit de Real Madrid şi Juventus, iar acum cei doi granzi îl pot lua la reduecre. În căutare de noi provocări, Pogba forţează plecarea şi şefii englezi au luat o decizie importantă. Au scăzut suma de transfer pentru care sunt gata să se despartă de Pogba.

Englezii şi-au redus pretenţipremiile şi speră să scape în vară de Pogba. Dacă în vara trecută a cerut 200 de milioane de euro pentru transferul francezului, acum cei de la United solicită 175 de milioane de euro în schimbul lui Pogba. Dacă niciun club nu va achita această sumă, atunci Pogba va continua şi în sezonul viitor la Manchester United.

Mijlocaşul a jucat doar şase meciuri pentru Manchester United în acest sezon, iar agentul său, Mino Raiola, a avut un mesaj ferm pentru şefii clubului. Pogba vrea să plece şi, deşi mai are 18 luni de contract, va forţa o plecare de pe Old Trafford în vară. Paul Poga a fost accidentat mai tot sezonul şi Ole Gunnar Solskjaer nu s-a putut baza atât cât şi-ar fi dorit pe serviciile sale. United s-a resemnat în privinţa pierderii lui Pogba. Problemele la gleznă l-a ţinut departe de teren pe Pogba. Acesta s-a operat, iar după o scurtă reintrare în circuit s-a reaccidentat şi nu a mai putut fi utilizat.

Afla mai multe despre: paul pogbatransfermanchester unitedpret 

viewscnt
Articole similare