Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Scholes a dat de "Becali al Angliei" şi a demisionat după doar 31 de zile! FABULOS: Cum încerca patronul să facă echipa cu un fost jucător din Liga 1 titular

Paul Scholes a dat de "Becali al Angliei" şi a demisionat după doar 31 de zile! FABULOS: Cum încerca patronul să facă echipa cu un fost jucător din Liga 1 titular

Campionate

Comentarii

Prima experienţă ca antrenor principal din cariera lui Paul Scholes s-a încheiat după o singură lună, după ce legendarul mijlocaş al lui Manchester United a demisionat de la Oldham Athletic.

Presa din Anglia prezintă astăzi detaliile rupturii dintre Scholes şi clubul din League Two, dezvăluind amănunte surprinzătoare pentru fotbalul din insulă, dar extrem de comune pentru cel din Liga 1.

Dincolo de problemele financiare cu care se confruntă Oldham, Scholes a decis să demisioneze după ce a devenit "exasperat de tentativele patronului Abdallah Lemsagam de a alege primul 11", notează Daily Mail.

  • Fost agent de jucători, marocanul Abdallah Lemsagam a preluat-o pe Oldham oficial în ianuarie 2018. Englezii notează că acesta investea însă de mai mult timp la echipa din League Two;

"Este remarcabil că a rezistat 31 de zile, ţinând cont de modul în care funcţionează clubul şi încercările permanente ale patronului de a se implica", notează englezii.

Scholes avea o clauză în contract prin care îşi asigura autonomia, însă aceasta n-a fost respectată.

Voiau un fost jucător al CFR-ului în primul 11

Conform sursei citate, fostul mijlocaş era convins că are o "cârtiţă" în echipă, în condiţiile în care multe informaţii de la antrenamente ajungeau la patron.

Scholes ar fi primt mailuri de la patron şi de la fratele său, Mohamed, care are funcţia de director sportiv la Oldham, în care cei doi îi transmiteau pe cine să bage în primul 11, iar atacantul spaniol Urko Vera, fost la CFR Cluj şi Astra e fost "mărul discordiei". Cei doi îl cereau insistent pe atacant titular.

Mai mult, patronul i-ar fi cerut unui jucător să nu mai vină la antrenamente, fără ca Scholes să ştie.  Iar picătura care a umplut paharul a fost că patronul a decis să-i prelungească contractractul fundaşului Alex Iacovitti pe două sezoane, asta deşi acesta nu a jucat niciun minut după sosirea lui Scholes la echipă.

 

Afla mai multe despre: scholesoldham 

viewscnt
Articole similare