Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paula Badosa este prima jucătoare aflată în izolare la Melbourne care anunţă public că are COVID. În total 72 de jucători sunt în carantină

 Paula Badosa este prima jucătoare aflată în izolare la Melbourne care anunţă public că are COVID. În total 72 de jucători sunt în carantină

Sporturi

Comentarii

Un număr de 72 de jucători au fost plasaţi în carantină la sosirea în Melbourne după ce au fost depistate persoane infectate cu COVID la bordul avioanelor cu care au călătorit.

Jucătoarea din Spania, Paula Badosa, este prima participantă la Australian Open care anunţă public că este infectată cu COVID.

Un număr de 72 de jucători au fost plasaţi în carantină la sosirea în Melbourne după ce au fost depistate persoane infectate cu COVID la bordul avioanelor cu care au călătorit. Paula Badosa şi încă 3 sportivi au fost depistaţi pozitiv dintre persoanele confirmate. Încă nu se cunosc care sunt ceilalţi 3 jucători infectaţi.

Badosa, aflată pe locul 67 WTA a anunţat printr-o postare pe contul ei de socializare că este infectată: "Am o veste proastă. Azi am primit rezultatul pozitiv la testul Covid-19. Mă simt rău şi am simptome, dar voi încerca să mă recuperez cât mai repede. Am fost transferată la un alt hotel pentru a mă autoizola şi pentru a fi monitorizată".

Românca Sorana Cîrstea se numără printre cei 72 de jucători plasaţi în carantină în camera de hotel. Australian Open este programat să debuteze pe data de 8 februarie.

Articol postata de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare