Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paulo Dybala, cel mai bun jucător din Serie A în luna iulie. L-a întrecut pe Cristiano Ronaldo

Paulo Dybala, cel mai bun jucător din Serie A în luna iulie. L-a întrecut pe Cristiano Ronaldo

Fotbal

Comentarii

Paulo Dybala, atacantul argentinian al lui Juventus Torino, a fost ales cel mai bun fotbalist din campionatul Italiei în luna iulie, a anunţat vineri Lega Serie A.

Paulo Dybala a înscris un gol în meciurile din iulie, ajutându-şi echipa să câştige pentru a noua oară consecutiv campionatul.

Paolo Del Pino, preşedintele Ligii, a spus: "Paulo Dybala a fost unul din marii protagonişti ai titlului câştigat de Juventus, cu 11 goluri realizate şi 7 pase decisive oferite colegilor. Jucătorul bianconero a fost un punct de referinţă pentru echipa sa nu doar pentru extraordinara şi incontestabila sa calitate în atac, dar şi pentru importanta susţinere şi spiritul de sacrificiu în faza defensivă".

Dybala îi urmează compatriotului său Papu Gomez, de la Atalanta Bergamo, ce a fost ales cel mai bun jucător al campionatului în luna iunie.

Dybala va primi această distincţie sâmbătă, înaintea meciului Juventus - AS Roma, din ultima etapă a Serie A. La finalul partidei, formaţia torineză va fi premiată pentru câştigarea titlului.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare