Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paulo Dybala poate ajunge la Manchester United. Argentinianul poate fi inclus în transferul lui Paul Pogba

Paulo Dybala poate ajunge la Manchester United. Argentinianul poate fi inclus în transferul lui Paul Pogba
Comentarii

Paulo Dybala poate ajunge la Man United, motivul fiind acela că argentinianul nu mai este un jucător constant care să evolueze în primul 11.

Paulo Dybala poate fi inclus în transferul lui Pogba la Juventus

Se vorbeşte în continuare de plecarea lui Pogba la de la United, iar mijlocaşul francez poate ajunge din nou la Juventus. Pentru ca transferul să se realizeze Juve îl poate include în transfer şi pe Paulo Dybala, care de ceva timp nu mai este un jucător la fel de utilizat în primul 11 de către Pirlo.

Totuşi, extistă un om important în fotbal care spune că acest transfer nu ar trebui să se realizeze. Fabio Capello, fost antrenor al "Bătrânei Doamne" susţine că Dybala ar fi mai potrivit să fie folosit în schimbul lui Harry Kane de la Tottenham.

Dybala nu a mai fost un jucător foarte prezent în primul 11 al lui Juventus de aproximativ 18 luni, cu toate că de fiecare dată când a intrat pe teren şi-a arătat valoarea. 

Pogba este încă incert pentru revenirea pe Allianz Stadium, motiv pentru care Capello crede că Dybala ar trebui să fie mai degrabă inclus într-un transfer pentru Kane.

Fostul antrenor al lui Juventus a declarat următoarele pentru Gazzetta dello Sport:

"Am spus că l-aş schimba pe Dybala pentru a-l lua pe Pogba. Dacă aş putea, l-aş schimba cu atacantul englez al lui Tottenham, Harry Kane.", a spus Fabio Capello.

Capello crede că transferul lui Harry Kane este mai potrivit pentru Juve, mai ales pentru că acesta ar putea să nu mai rămână pentru mult timp la Tottenham din cauza că echipa londoneză nu câştigă trofee.

În schimb, Mino Raila crede că Pogba ar putea pleca în continuare de la United şi că Juventus chiar ar putea fi o destinaţie posibilă pentru mijlocaşul francez.

"Poate că Juventus ar putea fi următoarea sa destinaţie. De ce nu?", a spus Mino Raiola.

"Printre altele, relaţia cu clubul şi cu foştii lui colegi de echipă este excelentă. În perioada Covidului, nu foarte multe echipe îşi permit să-l cumpere pe Paul. Important este să dorească (o afacere pentru Pogba).", a mai spus Raiola.

Paulo Dybala este evaluat la 70 milioane de euro, conform transfermarkt.

 

 

Afla mai multe despre: paul pogba paulo dybala juventus manchester united 

viewscnt
Articole similare