Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paulo Fonseca se teme de CFR. Dan Petrescu, lăudat de antrenorul Romei: „Vine din şcoala veche. Clujul ne poate face probleme”

Paulo Fonseca se teme de CFR. Dan Petrescu, lăudat de antrenorul Romei: „Vine din şcoala veche. Clujul ne poate face probleme”

CFR Cluj

Comentarii

Paulo Fonseca, antrenorul lui AS Roma, a declarat, miercuri, 4 noiembrie, că CFR Cluj este foarte puternică şi poate pune probleme italienilor la meciul de joi, din UEFA Europa League.

„Clujul este o echipă foarte puternică, are strategia sa de a juca şi o face foarte bine. Asta i-a adus în trecut foarte multe victorii. Antrenorul său(n.r. - Dan Petrescu) este unul care vine din şcoala veche. Clujul nu a pierdut în ultimele 15 meciuri, a avut mai multe egaluri şi acasă, şi în deplasare. Clujul ne poate face probleme, dar vom da tot ce putem”, a declarat Fonseca la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu CFR Cluj.

Antrenorul Romei a vorbit şi despre problemele de la echipa sa: „Eu aleg întotdeauna cei mai buni jucători pentru echipă, în funcţie de adversar. Am strategia mea şi, aşa cum am mai spus, în funcţie de meci voi alege titularii. Pedro este un jucător foarte important pentru echipă. Vom vedea dacă va juca şi mâine, am încredere deplină în potenţialul său. Mayoral e un jucător foarte bun, are şi el nevoie de minute. Smalling are nevoie de o pauză. Mâine nu va juca de la început, însă cred totul va fi bine”, a adăugat Fonseca.

  • AS Roma - CFR Cluj se joacă joi, 5 noiembrie, de la ora 19:55, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: romafonseca 

viewscnt
Articole similare