Experiențe împreună.
You are here:

Paulo Vinicius, aproape de revenirea în Liga 1. Fundaşul se află în negocieri avansate cu o rivală a CFR-ului

Paulo Vinicius, aproape de revenirea în Liga 1. Fundaşul se află în negocieri avansate cu o rivală a CFR-ului

Liga 1

Comentarii

Paulo Vinicius ar putea reveni în Liga 1 după ce o rivală a lui CFR Cluj s-a hotărât să-l transfere. Cele două părţi au început negocierile.

În vârstă de 36 de ani, Vinicius a fost în ultimii ani unul dintre cei mai valoroşi fundaşi centrali din Liga 1. Însă, în această vară, jucătorul brazilian a rămas liber de contract şi şefii lui CFR Cluj au hotărât să nu-i propună o prelungire.

De această situaţie ar putea profita FCSB. Gigi Becali a anunţat că vrea să mai transfere 1-2 fundaşi centrali şi unul dintre cei pe care îi doreşte este Paulo Vinicius.

Revine Paulo Vinicius în Liga 1? A început negocierile cu FCSB

În această perioadă, Paulo Vinicius se află în Brazilia şi nu este decis să-şi încheie cariera de jucător. Fundaşul în vârstă de 36 de ani analizează ofertele pe care le-a primit şi ar fi tentat să revină în Liga 1.

”Cred că mai joc un an sau doi. Sunt acasă, în Brazilia, mă pregătesc aici şi aştept să văd ce spune impresarul meu. Sunt oferte din România, din Portugalia ...”, a mărturisit Paulo Vinicius, într-un interviu pentru ProSport.

Una dintre propunerile pe care Paulo Vinicius le-a primit a venit de la FSCB. Gigi Becali a vrut să-l transfere şi în iarnă, însă atunci încă era sub contract cu CFR Cluj şi n-a putut să-şi atingă obiectivul.

Acum, gsp.ro scrie că Gigi Becali vrea din nou să-l transfere, mai ales că acum ar veni liber de contract. Patronul FCSB este în căutarea unui fundaş central înalt, cu experienţă, care şi-a dovedit deja valoare - criterii pe care Paulo Vinicius le îndeplineşte.

De altfel, Gigi Becali a fost sfătuit încă de acum un an să-l transfere pe Vinicius, în contextul în care FCSB a avut constant probleme în apărare:

”Eu i-am spus lui Gigi Becali de un an de zile să-l ia pe Vinicius de la CFR Cluj! Se putea discuta cu impresarul sau ori cu cineva de la CFR, are totuşi 35 de ani. Ar fi fost o soluţie pentru FCSB. Au avut şi ei, CFR Cluj, momente mai proaste şi se puteau dispensa de el”, a spus Valeriu Răchită, în octombrie 2020.

viewscnt
Articole similare
Fanii Simonei Halep au luat foc și-l consideră vinovat pe soțul tenismenei pentru...