Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paulo Vinicius le-a pus gând rău rapidiştilor: „Vreau să le dau gol!”

Paulo Vinicius le-a pus gând rău rapidiştilor: „Vreau să le dau gol!”

Superliga

Comentarii

Rapid va înfrunta FCSB în etapa a cincea din Liga 1, iar derby-ul este aşteptat atât de suporterii care se anunţă în număr mare, dar şi de jucătorii din cele două tabere.

Paulo Vinicius, proaspăt venit la FCSB, se va duela cu Rapid şi a prefaţat partida.

„Mă simt bine, avem o echipă foarte bună, cu tineri jucători de calitate. O să vedem mai departe ce o să se întâmple în campionat. (n.r. Crezi că o să câştigi titlul cu FCSB?) Eu cred tot timpul. Sunt aici pentru a ajuta echipa, pentru a ajuta copiii de aici cu experienţa mea pe care am câştigat-o aici, am câştigat patru titluri. Acum, luăm meci cu meci şi să vedem mai departe.

Cred că o să fie o nebunie totală. Toată lumea a vorbit bine de acest derby şi o să vedem pe teren cine va câştiga. Sperăm că noi.

Am fost aproape să dau gol cu Gaz Metan. Eu nu promit goluri, promit că vreau să marchez. Să vedem în meciul ăsta, că e un meci important.

FCSB e un club mare. Am venit aici pentru că e o echipă mare şi să pot câştiga titlul. Nu au mai câştigat de mult titlul şi eu am venit pentru asta.

Eu trebuie să marchez, trebuie să ajut. Pe stadion, fanii trebuie să ne ajute pe noi tot meciul şi o să vedem cum o să se întâmple”, a spus Paulo Vinicius, pentru FCSB TV.

  • 650 de mii de euro este cota fundaşului conform site-ului de specialitate Trasfermarkt.com

Afla mai multe despre: liga 1rapidfcsbpaulo vinicius 

viewscnt
Articole similare