Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Păun a marcat, CFR a câştigat, iar acum stă cu ochii pe rivale: "Sper să se încurce între ei şi să terminăm anul pe primul loc!" VIDEO

Păun a marcat, CFR a câştigat, iar acum stă cu ochii pe rivale: "Sper să se încurce între ei şi să terminăm anul pe primul loc!" VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Păun (25 de ani) a fost primul dintre fotbaliştii CFR-ului care au reacţionat după victoria din Ştefan cel Mare, 2-0 cu Dinamo.

Păun a marcat contra lui Dinamo şi a pus capăt unei perioade de secetă în carieră. Fotbalistul campioanei nu mai marcase din luna martie a anului 2020. Acum, Păun speră ca FCSB şi U Craiova să se încurce reciproc şi, cu o victorie în ultimul meci al anului, CFR să termine 2020 pe primul loc în Liga 1.

"E o victorie foarte importantă, pe un teren extrem de greu. Şi ne bucurăm că am reuşit să luăm toate cele trei puncte, ca să ne dea moral pentru meciul următor, ultimul din acest an, cu Universitatea Craiova. Sper să terminăm anul cu o victorie, mâine să se încurce între ei şi să terminăm pe primul loc, de ce nu?

Este o luptă strânsă, aşa a fost în fiecare an. Dar mai este foarte mult de jucat, totul se va decide în playoff. Nouă ne-a plăcut să demonstrăm, decât să vorbim că suntem favoriţi. În fiecare an am demonstrat pe teren că suntem cei mai buni. Anul acesta avem din nou obiectiv salvarea campionatului şi sper să reuşim"
, a spus Adrian Păun, după meci.

Dinamo - CFR Cluj 0-2, în Liga 1

CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Debeljuh ’14 şi Păun ’44 (penalti).

Penaltiul a fost acordat pentru o intervenţie a lui Puljic la Debeljuh.

Pe final, în minutul 90+3, de la gazde a fost eliminat Bejan, el primind al doilea cartonaş galben.

Dinamo: Mejias – Sorescu, Puljic (Bejan ’46), R. Grigore, A. Radu – Anton (Achim ’88), Răuţă – Camara (Bani ’88), Măgureanu (Garcia ‘7, Gueye ‘35), Fabbrini – Nemec. Antrenor: Ionel Gane.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Itu (Costache ’83), Soares (Djokovic ’59), Păun (Hoban ’83) – Carnat (Deac ’59), Debeljuh, Pereira (Chipciu ’77). Antrenor: Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: adrian pauncfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare