Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Păun, sfaturi pentru tânărul Itu: "I-am spus că va marca în această seară" Ce spune despre duelul cu Young Boys din Europa League

 Păun, sfaturi pentru tânărul Itu: "I-am spus că va marca în această seară" Ce spune despre duelul cu Young Boys din Europa League

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Singurul gol al meciului a fost marcat de tânărul Itu. După joc, Alexandru Păun (rezerva în acest meci) a explicat:  A fost un meci foarte greu, ştiam că vom întâlni o echipă puternică, bine organizată.  A doua repriză a fost în totalitate a noastră, am controlat-o şi într-un final a venit şi golul"

Mijlocaşul CFR-ului a vorbit despre reuşita tânărului Itu: "Dimineaţă am avut un antrenament, cum facem mereu înainte de joc, cu faze fixe şi nu i-au ieşit câteva execuţii şi i-am spus să nu fie supărat, că va marca când e important, adică în această seară. Se pare că am avut dreptate"

CFR joacă în Europa League, în direct la Telekom Sport, cu Young Boys Berna: "Ne aşteaptă un meci extrem de greu, în Europa este cu totul altceva. Sper să ne motivăm la fel de bine cum am făcut-o în ultimele meciuri şi se poate întâmpla orice, dar sper să luăm punct sau puncte" a mai spus Păun.

Afla mai multe despre: păuncfr cluj 

viewscnt
Articole similare