Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pavel Badea a făcut public buletinul de analiză toxicologică, după ce a refuzat să sufle în fiolă la solicitarea poliţiştilor

Pavel Badea a făcut public buletinul de analiză toxicologică, după ce a refuzat să sufle în fiolă la solicitarea poliţiştilorgalerie foto

Fotbal

Comentarii

În urmă cu o lună de zile, foştii fotbalişti Pavel Badea şi Gică Craioveanu au fost opriţi de poliţişti pentru un control de rutină, după partida pe care "U" Craiova a disputat-o împotriva celor de la Sepsi. Cei doi olteni au refuzat să sufle în etilotest.

Cei doi foşti fotbalişti, care se aflau în maşinile personale, au fost trimişi la spital, acolo unde li s-au prelevat sânge pentru a se stabili dacă au servit băuturi alcoolice. Astăzi, Pavel Badea a postat pe contul personal de Facebook Buletinul de Analiză Toxicologică, în care se poate observa cu uşurinţă faptul că nu a consumat alcool.

La acea vreme, s-a speculat că cei doi s-au ales cu dosar penal pentru refuzul de a sufla în aparatul etilotest.

"Rezultatul Buletinului de Analiză Toxicologică emis in urma controlului la care am fost supus ,cu rezultat 0. S-a transmis ştirea că mi s-a intocmit dosar penal pentru consum de alcool. Ce aţi face impotriva celor ce au răspândit această ştire falsă?", a fost mesajul fostului jucător al Craiovei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare