Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pavel Nedved rupe tăcerea! Vicepreşedintele lui Juventus a anunţat soarta lui Ronaldo şi viitorul lui Pirlo

Pavel Nedved rupe tăcerea! Vicepreşedintele lui Juventus a anunţat soarta lui Ronaldo şi viitorul lui Pirlo

Juventus

Comentarii

În urma rezultatelor recente slabe ale lui Juventus, în presa italiană au apărut zvonuri despre posibila despărţire a clubului de Ronaldo şi de Pirlo. Astfel, vicepreşedintele formaţiei, Pavel Nedved, a venit cu un răspuns pentru a lămuri situaţia.

Juventus nu a avut un sezon excelent. Pe locul 3 în Serie A şi eliminată din Champions League în optimi, de Porto, ”bătrâna doamnă” nu a atins aşteptările în stagiunea curentă, în ciuda faptului că are în lot unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului. Din pricina rezultatelor slabe, zvonuri au apărut despre plecările lui Ronaldo şi Pirlo, care sunt consideraţi principalii vinovaţi pentru eliminarea echipei din Liga Campionilor.

Nedved anunţă soarta lui Ronaldo şi viitorul lui Pirlo

Vicepreşedintele lui Juventus şi fostul câştigător al Balonului de Aur, Pavel Nedved, a adresat zvonurile vehiculate prin presă şi a dezvăluit că atât Pirlo cât şi Ronaldo vor continua la club.

”Cristiano Ronaldo va rămâne la Juventus, este de neatins. De asemenea, Pirlo va fi antrenorul nostru sezonul viitor”, a declarat Nedved, pentru DAZN.

Juventus are şansa unui trofeu de consolare la sfârşitul sezonului, ”Bătrâna doamnă” este calificată în finala Cupei Italiei, unde o va întâlni pe Atalanta, pe data de 19 mai.

VIDEO | Rezumat FCSB - CFR Cluj 3-0

Afla mai multe despre: andrea pirlocristiano ronaldojuventuspavel nedved 

viewscnt
Articole similare