Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paza de lux pentru campioană! FOTO | Cine sunt oamenii care au încadrat-o pe Halep la festivitatea de pe Naţional Arena!

Paza de lux pentru campioană! FOTO | Cine sunt oamenii care au încadrat-o pe Halep la festivitatea de pe Naţional Arena!galerie foto

Tenis

Comentarii

În afara forţelor de ordine ale Ministerului de Interne, aflate în număr mare pe stadionul Naţional Arena, la evenimentul organizat în onoarea Simonei Halep, după ce românca a câştigat primul Grand Slam din cariera ei şi şi-a păstrat astfel poziţia de lider mondial în clasamentul WTA, cea mai apreciată româncă a momentului s-a bucurat şi de o pază specială.

Ion Ţiriac şi-a trimis la Arena Naţională doi dintre ei mai experimentaţi bodygurazi ai săi, care au flancat-o în permanenţă pe Simona.

În timpul derulării evenimentului cei doi s-au poziţionat în dreapta şi în stânga scenei, iar la final nu s-au dezlipit de marea campioană. Cei doi lucrează în serviciul lui Ion Ţiriac de mai bine de zece ani, fiind consideraţi unii dintre cei mai buni profesionişti în domeniu din ţara noastră. 

 

Afla mai multe despre: halepbodyguarziion tiriac 

viewscnt
Articole similare