Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PCH contestă numirea lui Flavius Stoican la Dinamo cu o jignire. Mesajul a fost şters după câteva zeci de minute FOTO

PCH contestă numirea lui Flavius Stoican la Dinamo cu o jignire. Mesajul a fost şters după câteva zeci de minute FOTOgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Peluza Cătălin Hîldan nu este de acord cu schimbarea de antrenor de la Dinamo Bucureşti, iar suporterii au transmis un mesaj îngrijorător pentru liniştea clubului. Totuşi, mesajul a fost şters ulterior.

PCH contestă venirea lui Flavius Stoican la Dinamo

Iuliu Mureşan a ieşit victorios din duelul cu Mircea Rednic. Pe finalul anului, "Puriul" a fost eliberat din funcţie, moment care l-a luat prin surprindere. Mircea Rednic se afla în biroul lui Nicolae Badea şi muncea pentru club, atunci când a fost înştiinţat că a fost înlocuit cu Flavius Stoican. 

Mircea Rednic era unul dintre preferaţii fanilor, care au insistat, de-a lungul timpului, să fie adus în club. Fostul antrenor a recurs la mai multe împrumuturi financiare, pentru a stabiliza situaţia din lot în momentele grele, şi le-a câştigat admiraţia fanilor. 

Iar ultima mutare nu a picat bine. Ultraşii sunt în conflict cu adminstratorul special, Iuliu Mureşan, şi l-au reaprins şi pe cel cu Flavius Stoican. 

Noul antrenor va avea viaţă grea cu suporterii, după cum arată ultimele informaţii. Pe pagina de Facebook, PCH a transmis următorul mesaj: "O luăm de la capăt!"

Mesajului şters după câteva zeci de minute i-a fost alăturat un video de pe YouTube, vechi de şase ani, în care noul principal al alb-roşiilor e jignit. 

"Eşti cel mai prost, Flavius Stoican", cântau fani din PCH, într-un meci Dinamo - CFR Cluj, scor 1-1, în sezonul 2014-15 al Ligii 1, pe 25 aprilie 2015, în "Ştefan cel Mare". 

Flavius Stoican i-a mai condus pe "câini" între 2013-2014 şi în 2015. 

 

Afla mai multe despre: pchfani dinamo 

viewscnt
Articole similare