Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PCH continuă războiul cu Florin Prunea! Mesaje ironice şi agresive din partea ultraşilor: ”Ai grijă că sâmbătă invadăm Clujul! Să vină pompierii!”

PCH continuă războiul cu Florin Prunea! Mesaje ironice şi agresive din partea ultraşilor: ”Ai grijă că sâmbătă invadăm Clujul! Să vină pompierii!”

Dinamo București

Comentarii

Peluza Cătălin Hîldan îşi continuă războiul cu Florin Prunea, iar ultraşii lui Dinamo au postat din nou un mesaj pe Facebook pentru managerul general al trupei din Ştefan cel Mare.

Fanii au ironizat lupta lui Prunea cu toţi oamenii care îl simpatizează pe Mircea Rednic, fostul antrenor al ”câinilor”. Mai mult, ultraşii au lansat şi un mesaj ameninţător: ”Ai grijă că sâmbătă invadăm Clujul!”

MESAJUL COMPLET PUBLICAT DE FANII DIN PCH:

După ce i-a fugărit pe jucătorii aduşi de Rednic şi acum se miră că nu mai are echipa, Florinel Prunea a scăpat şi de dr Liviu Bătineanu. Nu credem că era cel mai mare medic sportiv din ţară, dar omul nu a fost îndepărtat din cauza lipsurilor profesionale, care sunt greu de judecat, ci pentru că avea în telefon numărul lui Rednic.

Atenţie Floricule, la Săftica e o tanti la bucătărie care are în telefon o poză cu Mircea Rednic.

Au mai rămas câţiva câini prin curte care dădeau din coadă când apărea fostul antrenor. Alea da animale descreierate. Să se sesizeze organele Statului! Să vină pompierii!

La RIN este o tipă drăguţă la recepţie care îl saluta zâmbitor de fiecare dată pe Rednic.
Fă curaţenie totală, Floricelule! Şi vezi ce aduci în loc. Să nu-ţi treacă prin minte să vii cu Horia Sabo, care era să îngroape Iaşiul!

Şi după ce scapi de ”nucleul dur” din Peluză, vezi că mai sunt nişte drogaţi care îl simpatizează pe Rednic. Nu sunt mulţi, vreo 30 de descreieraţi. Sau 30.000... undeva pe-acolo. Nişte animale. Câini, nu alta.

AI GRIJĂ CĂ SÂMBĂTĂ INVADĂM CLUJUL! Poate ne dă Rednic bani de benzină. (băieţii sunt rugaţi să păstreze bonurile. neapărat ştampilate)

Schimbă tot, Floareo! Doar tu să rămâi. Statornic şi neschimbător ...şi-n ziua de Paşte.

Te aşteptăm în Gruia, să vezi ce frumos cântă câinii din Ardeal:
Giacardea, cardea,
Gialino mura,
Gialino mura,
Gialino mura,
Gia mura, mura,
Ce misto!

AŢI ÎNCERCAT SĂ NE DEZBINAŢI, DAR SUNTEM MAI UNIŢI CA NICIODATĂ!” - Peluza Cătălin Hîldan.

Afla mai multe despre: pruneadinamopch,  

viewscnt
Articole similare