Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PCH îndeamnă toţi fanii dinamovişti să se strângă la statuia lui Ivan Patzaichin. Şi antrenorul Dario Bonetti a depus flori în faţa acesteia

PCH îndeamnă toţi fanii dinamovişti să se strângă la statuia lui Ivan Patzaichin. Şi antrenorul Dario Bonetti a depus flori în faţa acesteiagalerie foto
Comentarii

Canoistul Ivan Patzaikin a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani. Fostul sportiv a decedat după o lungă luptă cu o boală incurabilă.

Peluza Cătălin Hîldan chemă fanii dinamovişti la statuia lui Ivan Patzaichin, din faţa Complexului Sportiv Dinamo, pentru a-i aduce un omagiu marelui campion, decedat duminică. Şi antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, a depus un buchet de flori în faţa statuii lui Patzaichin.

PCH îndeamnă toţi fanii dinamovişti să se strângă la statuia lui Ivan Patzaichin

"Ivan Patzaichin a trecut linia de sosire. Şi a făcut-o în grabă, astăzi, aşa cum era învăţat în lupta lui continuă cu fracţiunile de secundă. Mereu şi-a lăsat adeversarii în urmă. Acum ne-a lăsat pe noi.

O cursă lungă cât toată Dunărea. De la Mila 23 până la Mila lui Dumnezeu, vâslind în amonte, împotriva cursului apei, împotriva morţii, cu ultimul ciot din pagaia ruptă, rămânând până capăt CEL MAI MARE CAMPION!

Dinamovişti sau pur şi simplu români, VĂ AŞTEPTĂM LA STATUIA LUI IVAN, începând de acum, pentru a-l aplauda pe cel care ne-a făcut atât de mândri în deceniile în care a dominat apele lumii şi a făcut ca tricolorul să se ridice mai presus de orice alte flamuri!", se arată pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Canoistul Ivan Patzaikin a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani. Familia sa a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că ”Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”.

Ivan Patzaikin s-a născut la 26 noiembrie 1949, la Mila 23, în judeţul Tulcea. Este cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 şi 1984 şi triplu laureat cu argint. Sportivul a murit după o lungă suferinţă. El era internat de trei luni la Spitalul Elias din Capitală.

Afla mai multe despre: dinamoivan patzaichindario bonetti 

viewscnt
Articole similare