Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PCH intervine după rezultatele slabe înregistrate de Cosmin Contra pe banca lui Dinamo: "Nu ne-aţi văzut în genunchi în faţa noilor patroni"

PCH intervine după rezultatele slabe înregistrate de Cosmin Contra pe banca lui Dinamo: "Nu ne-aţi văzut în genunchi în faţa noilor patroni"

Dinamo București

Comentarii

Peluza Cătălin Hîldan a oferit o poziţie oficială, după ce rezultatele echipei Dinamo nu au fost cele aşteptate, în acest început de sezon.

PCH, despre Cosmin Contra: "Vor veni şi rezultatele, dar trebuie răbdare"

  • 0-1 cu U Craiova, 2-3 cu FCSB şi 0-1 cu UTA sunt ultimele rezultatele ale dinamoviştilor, în Liga 1.

După şapte etape din Liga 1, Dinamo se află pe locul 14, cu cinci puncte obţinute. "Câinii" au cu patru puncte mai multe decât Astra, care e pe ultimul loc. 

În urma ultimelor meciuri, PCH a intervenit şi a susţinut că părerile anumitor utilizatori de pe reţelele de socializare nu reprezintă şi părerea majorităţii. La fel ca Pablo Cortacero, PCH a cerut răbdare cu echipa condusă de Cosmin Contra: "Am vrea ca totul să se întâmple în mare viteză şi Dinamo să devină o maşinărie de fotbal spaniol, care bate tot ce-i stă în cale. Să batem tot bătând din palme.

Pe pagina aceasta nu ne-aţi văzut în genunchi în faţa noilor patroni. Nu ne-aţi văzut nici aplaudându-i în picioare. Şi nu o vom face atâta timp cât nu ştim cine sunt. 

Prin atitudinea noastră echilibrată şi rezervată, ne-am dobândit dreptul să vă cerem SĂ AVEŢI RĂBDARE şi SĂ NU VĂ LĂSAŢI MANIPULAŢI. 

Contra este un antrenor care în toată cariera lui n-a avut niciodată 3 înfrângeri la rând. Are un lot valoros, l-a readus pe Fabbrini în formă, iar Dinamo a dominat şi-a dominat adversarul în ultimele 5 etape.  

Vor veni şi rezultatele, dar trebuie răbdare. 

Pe *canalele oficiale de comunicare ale PCH şi DDB nu aţi văzut niciun comunicat prin care să se ceară schimbarea antrenorului", a transmis, printre altele, PCH.  

Afla mai multe despre: pchdinamo 

viewscnt
Articole similare