Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PCH pune tunurile pe conducerea lui Dinamo: ”Cine l-a adus pe Stoican să îşi asume. Că de plătit, va plăti!”

PCH pune tunurile pe conducerea lui Dinamo: ”Cine l-a adus pe Stoican să îşi asume. Că de plătit, va plăti!”

Dinamo București

Comentarii

Fanii lui Dinamo nu au linişte după ce Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo chiar azi, iar în locul său a fost numit Flavius Stoican.

PCH pune tunurile pe conducerea lui Dinamo: ”Cine l-a adus pe Stoican să îşi asume. Că de plătit, va plăti!”

Veste-şoc! Mircea Rednic a fost dat afară de Dinamo! În locul lui a fost numit Flavius Stoican.

Mircea Rednic (59 de ani) a fost demis marţi, 21 decembrie, de către conducerea celor de la Dinamo Bucureşti din cauza rezultatelor slabe obţinute în Ştefan cel Mare.

In locul său la Dinamo a fost adus Flavius Stoican. Suporterii sunt nemulţumiţi, Mircea Rednic fiind preferatul lor. 

Peluza Cătâlin Hildan a avut un mesaj dur la adresa conducerii din Ştefan cel Mare după cele intâmplate azi: ”Cine l-a adus pe Stoican să îşi asume. Că de plătit, va plăti!”.

Rednic a obţinut o singură victorie pe banca lui Dinamo, 1-0 cu Chindia, in rest 3 remize şi 8 eşecuri. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, loc direct retrogradabil.

In ciuda CV-ului de la Dinamo, Rednic este preferatul fanilor. Aceştia au luat foc când au văzut că antrenorul a fost demis! 

Suporterii au reacţionat dur pe reţelele de socializare, unde au ameninţat că nu vor mai ajuta clubul din punct de vedere financiar. 

Telekom Sport a anunţat că administratorul special al lui Dinamo Bucureşti, Iuliu Mureşan, a decis eliberarea din funcţie a lui Mircea Rednic.  Rezultatele slabe au cântărit decisiv în decizia luată de conducător, care s-a arătat nemulţumit, în săptămânile trecute, de ce s-a întâmplat pe teren, dar şi din cauza transferurilor făcute de "Puriu", care nu au dat randamentul aşteptat.

Dinamo a incheiat anul dezastruos. Formaţia se află pe penultimul loc in Liga I, cu doar 12 puncte. Ultima clasată, Academica Clinceni, are 11 puncte.

Primele declaraţii ale lui Iuliu Mureşan, după ce l-a dat afară pe Rednic de la Dinamo! ”Nu ştia, nu l-am informat!”

Afla mai multe despre: fani dinamopchmircea rednic 

viewscnt
Articole similare