Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe ce fotbalist de la Ajax a pus ochii Barcelona. Suma incredibilă pe care vor s-o ofere catalanii!

Pe ce fotbalist de la Ajax a pus ochii Barcelona. Suma incredibilă pe care vor s-o ofere catalanii!
Comentarii

FC Barcelona continuă să caute soluţii pentru linia mediană, cu toate că l-a transferat deja pe brazilianul Arthur Melo şi negociază în acelaşi timp cu PSG transferul lui Adrien Rabiot. Posibila plecare a lui Andre Gomes în Anglia, îi determină pe catalani să caute şi alte variante de mijlocaşi, iar presa catalană scrie că un fotbalist de la Ajax ar putea ajunge pe Camp Nou.


Operaţiunea Rabiot întâmpină dificultăţi, pentru ca Barcelona şi PSG nu ajung la un acord convenabil pentru ambele părţi. Asta cel puţin pentru moment, pentru că discuţiile dintre cele două cluburi continuă, anunţă El Mundo Deportivo.

Cu Arthur Melo deja acontat, dar cu Paulinho transferat în China şi Andre Gomes pe picior de plecare, Barcelona caută şi alte soluţii pentru zona mediană, în care marea pierdere este legendarul Andres Iniesta.

Conform catalanilor de la Sport, în interiorul clubului se vorbeşte tot mai des despre un tânăr jucător de la Ajax. FC Barcelona are informaţii excelente despre Frenkie de Jong şi recomandări venite inclusiv de la fostul său mare jucător olandez, Ronald Koeman. El Mundo Deportivo completează informaţia din Sport şi anunţă astăzi că reprezentanţii Barcelonei discută deja cu Ali Dursun şi Hasan Cetinkaya, impresarii fotbalistului olandez, pentru transferul acestuia la echipa lui Ernesto Valverde. Barca ar fi dispusă să ofere până la 50 de milioane de euro pentru fotbalistul în vârstă de 21 ani.

Frenkie de Jong şi-a făcut o parte a junioratului la Willem, însă din 2015 a făcut pasul spre Ajax Amsterdam. Un an mai târziu debuta pentru "lăncieri", iar în 2017 a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei care atingea finala Europa League. Pentru Ajax, de Jong a bifat 37 de prezenţe în sezonul trecut şi a marcat un singur gol. Tânărul fotbalist olandez poate evolua atât ca mijlocaş central, cât şi ca fundaş central.

 

  • 7 milioane de euro este cota sa de piaţă conform Transfermarkt
  • 4 ani de contract mai are De Jong cu Ajax
  • 250.000 de euro a plătit Ajax pentru Frenkie de Jong acum doi ani

Afla mai multe despre: barcelonaajaxfrenkie de jong 

viewscnt
Articole similare