Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pe ce îşi dă Kante banii dacă se îmbracă aşa!?" GENIAL | De ce a venit francezul în pantaloni scurţi la nunta lui Fabregas :)

"Pe ce îşi dă Kante banii dacă se îmbracă aşa!?" GENIAL | De ce a venit francezul în pantaloni scurţi la nunta lui Fabregas :)galerie foto

Diverse

Comentarii

Francezul Ngolo Kante a cunoscut celebritatea în urmă cu doi ani, după un sezon fabulos făcut la Leicester, iar între timp şi-a mai trecut în palmares un titlu de campion al Anlgiei, cu Chelsea (2017), dar şi unul de campion mondial, cu Franţa, în această vară.

Micuţul mijlocaş defensiv i-a cucerit pe fani prin faptul că e mereu cu zâmbetul pe buze, dar şi prin modestia sa.

Ultima apariţie în public a starului francez de la Chelsea a generat un val de glume, după ce s-a prezentat îmbrăcat extrem de lejer la nunta organizată de Cesc Fabregas şi poaspăta sa soţie în Ibiza.

Dacă majoritatea celor prezenţi au ales costume de firmă, Kante s-a prezentat îmbrăcat cu o cămaşă albă şi pantaloni scurţi, plus zâmbetul devenit marcă înregistrată :). Fanii de pe reţelele de socializare au încercat să găsească răspuns la întrebarea: De ce s-a prezentat Kante la eveniment în pantaloni scurţi?


"A venit pregătit să intre prin alunecare la Messi", "Deci asta e ce a purtat Kante la nunta lui Fabregas... Pe ce îşi cheltuieşte banii!?", "Aşa a veni Ngolo Kante la nunta lui Fabregas. Nu va avea probleme în cazul în care un arbitru se decide să înceapă un meci", sunt doar câteva din glumele făcute pe seama simpaticului mijlocaş francez.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kantefabregasnuntafoto 

viewscnt
Articole similare