Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe ce loc a ajuns Ion Ţiriac în topul celor mai bogaţi oameni din lume! Saltul făcut de singurul român din clasament

Pe ce loc a ajuns Ion Ţiriac în topul celor mai bogaţi oameni din lume! Saltul făcut de singurul român din clasamentgalerie foto

Special

Comentarii

Ion Ţiriac este cel mai bogat om din România, cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari şi în acelaşi timp singurul român prezent în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume.

Averea strânsă de fostul jucător de tenis ăl plasează pe acesta pe locul 1818 în lume, adică cu 49 de poziţii mai sus faţă de clasamentul din anul precedent.

Ţiriac nu şi-a crescut averea în ultimul an, dar chiar şi aşa a urcat 49 de poziţii în clasament.

Miliardarul român e însă departe de TOP 10, în condiţiile în care Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume are o avere de 131 de miliarde de dolari. Fondatorul Amazon este urmat pe podium de Bill Gates - 95,5 miliarde de dolari şi Warren Buffet - 82,5 miliarde de dolari.



Cel mai bogat om din Europa e francezul Bernard Arnauld, cu o avere de 76 de miliarde de dolari, care îl plasează pe locul 4 la general.

Fondatorul Facebook, Mark Zucerberg, prinde şi el TOP 10, fiind plasat pe locul 8, cu o avere estimată la 62,3 miliarde de dolari.

Iată cum arată TOP 20 cei mai bogaţi oameni din lume în 2019

Afla mai multe despre: tiriac 

viewscnt
Articole similare