Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe ce posturi se întăreşte FCSB. Gigi Becali acoperă poziţiile cu probleme: "Doi iau. Trebuie să comanzi, că te cureţi"

Pe ce posturi se întăreşte FCSB. Gigi Becali acoperă poziţiile cu probleme: "Doi iau. Trebuie să comanzi, că te cureţi"

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte pentru o vară cu transferuri. Finanţatorul Gigi Becali a susţinut că nu s-a consultat cu noul antrenor Dinu Todoran şi că va întări posturi cu probleme la echipă.

Unde transferă Gigi Becali la FCSB

După ce a pierdut titlul şi l-a instalat pe Dinu Todoran la FCSB, Gigi Becali s-a pus pe transferuri. Omul de afaceri e pregătit să scoată bani pentru doi fundaşi centrali şi un atacant. 

Sunt posturile pe care vicecampioana a suferit în lupta la titlu cu CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Spre finalul sezonului, Toni Petrea i-a avut în centrul apărării pe Iulian Cristea şi Andrei Miron, în timp ce în atac a lipsit Ante Vukusic, accidentat, conform explicaţiei oferite de managerul general Mihai Stoica.  

"O să iau doi fundaşi centrali, doi, nu unul, şi mai iau un atacant. Nu-i ştiu, dar iau doi fundaşi centrali. Când să discut cu Todoran? Nu am discutat cu el. În România nu merge cu managementul, în România trebuie să comanzi, că te cureţi", a declarat Gigi Becali pentru Realitatea TV.  

Cu câteva zile în urmă, acelaşi Gigi Becali a anunţat că-i doreşte pe Alexandru Creţu şi Florin Ştefan.  De asemenea, latifundiarul e pregătit să se despartă de şapte fotbalişti, pentru a mai reduce din costurile clubului. 

 

Afla mai multe despre: dinu todoranfcsbtransferuri fcsbgigi becaligigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare