Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe ce stadion poate juca Rapid în Liga 1: "Cel din Giuleşti nu este gata". Două variante pentru rapidişti

Pe ce stadion poate juca Rapid în Liga 1: "Cel din Giuleşti nu este gata". Două variante pentru rapidişti

Rapid

Comentarii

Preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a oferit ultimele detalii din jurul echipei, înaintea startului pregătirilor din vară.

Pe ce stadion poate juca Rapid în următorul sezon

Daniel Niculae a vorbit despre lotul pregătit de Mihai Iosif, despre cât de importantă e următoarea stagiune, dar şi despre Cristian Săpunaru, care încă e sub contract cu Kayserispor. 

"Sunt unii care ne vor părăsi, vor fi şi foarte mulţi care vor ajunge la Rapid. u trebuie să ne pripim, trebuie să luăm deciziile corecte, pentru că ne aşteaptă un an foarte greu şi cred că dacă vrem să redevenim ceea ce până nu de mult am fost, cred că anul acesta de Liga I va fi decisiv. Trebuie să consolidăm echipa, să ne organizăm ca echipă, să demonstrăm pe teren, să rămânem în Liga I sezonul acesta şi uşor, uşor să ajungem să creştem şi poate cred că visul oricărui rapidist este ca în anul centenarului să reuşim ceea ce nu s-a reuşit niciodată în istoria clubului şi anume eventul. Obiectivul nostru este formarea unei echipe în primul rând şi menţinerea în prima ligă. 

Nu e greu de convins Săpunaru, Săpunaru e un jucător aflat sub contract. red că ştiţi foarte bine pentru ce echipă îi bate inima şi cu siguranţă dacă ar fi fost liber de contract era primul, era de la 9 pe terenul de antrenament", a anunţat oficialul din Giuleşti. 

De asemenea, Daniel Niculae a vorbit şi despre planurile rapidiştilor în privinţa stadionului pe care vor juca în următorul sezon.

"Îmi doresc ca Rapid să joace în Bucureşti, pentru că momentan Giuleşti nu este gata şi nu ştim când va fi gata. Arena Naţională poate fi o soluţie, Arcul de Triumf probabil că da, vom trimite şi o solicitare Federaţiei de Rugby şi Ministerului Tineretului şi Sportului", a mai spus preşedintele de la Rapid. 

 

Afla mai multe despre: rapid bucurestiarena nationalastadion rapid 

viewscnt
Articole similare