Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine a adus Reghecampf lângă el la Universitatea Craiova: "E calculat, îşi pierde rar cumpătul. Jinduieşte după meseria de antrenor" | EXCLUSIV

Pe cine a adus Reghecampf lângă el la Universitatea Craiova: "E calculat, îşi pierde rar cumpătul. Jinduieşte după meseria de antrenor" | EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru a revenit în fotbal, după ce 10 ani a fost analist sportiv la Telekom Sport, iar colegii săi, Cornel Dinu şi Cristi Balaj, au vorbit despre ce a câştigat Universitatea Craiova, odată cu ultima mutare făcută.

"Panduru zice lucrurile direct, nu se caută aşa ceva"

Cornel Dinu a simţit că Basarab Panduru îşi doreşte să revină în cadrul unui club de fotbal, deşi fostul expert Telekom Sport nu era convins că-şi doreşte să accepte oferta Universităţii Craiova, aşa cum a recunoscut în urmă cu câteva zile. 

"Mai mult decât inspirată (n.r. - mutarea). Nouă ne lipseşte Pandi. E cel mai bun analist, să spun de vârstă medie. Îl ştiu de mult timp, confirm ce spune Reghecampf. Pe lângă simţul jocului, a fost un jucător de execuţie, dar şi inteligent. L-am avut la naţională, între 1992-1993. E un om loial, corect incontestabil. N-am auzit pe cineva să spună o vorbă rea despre Panduru. La analize mai avem şi noi exagerări, dar Pandi e un om echilibrat. Pandi e foarte calculat, îşi pierde rar cumpătul şi faptul că îi leagă o amiciţie mai veche, pe el şi Reghecampf, înseamnă că va fi o colaborare benefică pentru Craiova. 

La fel cum am mai spus, practic e o maturizare din toate punctele de vedere la Reghecampf. Acum, venind în România, e stăpân pe ce zice, e calulat, îl admir foarte mult. Pandi e cel mai competent analist pe care l-am întâlnit. Îi urez succes!", a declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport.  

"Am intuit de mult timp, că jinduieşte după meseria de antrenor. El a fost principal, dar cred că vremurile nu-i sunt favorabile, el zice lucrurile direct, nu se caută aşa ceva", a mai spus fostul antrenor de la Dinamo Bucureşti.  

Oltenii au făcut anunţul oficial, luni. Basarab Panduru completează stafful tehnic al Universităţii Craiova şi va avea funcţia de antrenor secund în cadrul clubului, a anunţat, luni, clubul craiovean.

Preşedintele ANAD, Cristi Balaj, următorul conducător de la CFR Cluj, a recunoscut că are o relaţie apropiată cu Panduru şi a vorbit despre ce ar putea însemna mutarea făcută de olteni: "Cu Pandi am o prietenie. Noi mai petreceam weekend-urile la el acasă. El e un om înţelept, are principii sănătoase, ai foarte multe de învăţat de la el. Simţeam că vrea să revină în fotbal, ştiam că e aproape de Reghecampf. Aduce plus valoare la Universitatea Craiova şi, cunoscându-l, ştiu că va fi de folos, va fi mai puternică echipa cu Panduru în staff", a spus Balaj la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: universitatea craiovabasarab pandurucornel dinu 

viewscnt
Articole similare