Experiențe împreună.
You are here:

Pe cine a invitat Gigi Becali la nunta fiicei sale: ”E un băiat de mare caracter”

Pe cine a invitat Gigi Becali la nunta fiicei sale: ”E un băiat de mare caracter”

Diverse

Comentarii

Gigi Becali a anunţat numele unuia dintre invitaţii pe care-i va avea la nunta fiicei sale, Teodora. Evenimentul va avea loc în luna octombrie şi nu mai puţin de 700 de persoane au primit invitaţii. Nunta Teodorei Becali va costa peste 500.000 de euro

Teodora Becali, fiica cea mare a patronului FCSB, se căsătoreşte în luna octombrie a acestui an.  Mire este Teodor Mihai Mincu, în vârstă de 28 de ani, cu care Teodora are o relaţie de mai mulţi ani. Acesta provine dintr-o familie înstărită şi pare a fi pe placul lui Gigi Becali: ”Are peste 1,85 metri înălţime, exact aşa cum îmi place mie”.

La nuntă au fost invitat nu mai puţin de 700 de persoane. Gigi Becali susţine că l-a sunat inclusiv pe Nicolae Dică pentru a-l invita la evenimentul fiicei sale: ”L-am sunat pe Dică, e un băiat de mare caracter. L-am invitat la nunta fiicei mele. I-am dat un telefon după ce l-au dat afară de la FC Argeş pentru că e băiat bun, dar am şi vrut să glumesc cu el. A refuzat să se întoarcă la mine că are un proiect la FC Argeş şi acum i-am spus ‘Felicitări pentru proiect’. Ştiţi ce mi-a zis? ‘Am avut încredere în oameni şi mi-am luat ţeapă”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Cine este ginerele lui Gigi Becali

Mihai Mincu vrea să-i calce pe urme socrului său şi s-a apucat de investit în proiecte imobiliare. Ginerele lui Gigi Becali tocmai ce a investit o sumă uriaşă într-un complex rezidenţial situat în Dobroeşti. 6 case cu parter şi etaj a ridicat Mihai Mincu în apropierea Bucureştiului.

Duplexurile au o suprafaţă utilă de 120 de metri pătraţi şi sunt dotate cu trei dormitoare, un living şi două băi. Mihai Mincu a anunţat şi preţul pe care-l cere pentru un duplex: 129 de mii de euro. Iar acesta este doar începutul. În cazul în care îşi va vinde casele rapid, Mihai Mincu are în plan să continue investiţiile şi să ridice noi complexuri rezidenţiale.

Gigi Becali are o relaţie excelentă cu ginerele său, pe care l-a lăudat în presa din România, în primăvara acestui an: "Are peste 1,85m, aşa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: <<Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut>>. Dar am încredere că va face numai bine".

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe